Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"O lecție de viață pentru un fotbalist!" De ce s-a enervat Lucescu după victoria cu 4-1 a lui Dinamo Kiev

Bianca Dumitru

Actualizat 16/10/2021 la 23:04 GMT+3

Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul cu Lviv. Antrenorul român s-a arătat nemulțumit la finalul partidei, criticându-și dur unul dintre jucători.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Dinamo Kiev este neînvinsă în campionatul Ucrainei după 11 etape. În această seară, echipa lui Mircea Lucescu s-a impus pe terenul celor de la Lviv cu scorul de 4-1.
Gazdele au deschis scorul, în minutul 35, prin reușita lui Cirjak, din penalty. Până la pauză, Dinamo Kiev a reușit nu doar să egaleze, în minutul 38, prin Buyalskyy, ci și să intre în avantaj, grație golului marcat de Tsygankov în prelungiri.
În partea secundă a meciului, Garmash a reușit o dublă și a stabilit scorul final, aducând a noua victorie a echipei lui Mircea Lucescu în această ediție a campionatului Ucrainei.
Everton - West Ham, etapa 8

Lucescu a răbufnit după meci

În ciuda victoriei obținute de echipa sa, Mircea Lucescu a fost nervos la finalul partidei, criticându-și unul dintre fotbaliști. Antrenorul român s-a arătat nemulțumit de evoluția lui Vladyslav Supriaga, care a avut mai multe ratări, transmițându-i sportivului că trebuie să fie mai atent și să dea dovadă de caracter.
"I-am dat șansa să se gândească la ce a fost pe teren, la ce a făcut. Nu a înscris atunci când ar fi trebuit să o facă. Apoi, a comis un fault în jumătatea noastră. Vlad ar trebui să fie mai atent și mai concentrat la joc. Are foarte multe calități, atât fizice cât și tehnice, are tot ce îi trebuie pentru a fi un atacant de top.
Trebuie să înțeleagă că în fotbalul profesionist trebuie să fii foarte atent și să dai dovadă de caracter. Sper că va trage anumite concluzii după ce l-am înlocuit. Este o lecție de viață pentru un fotbalist profesionist", a spus Mircea Lucescu.
După 11 etape, Dinamo Kiev este lider în clasamentul din campionatul Ucrainei, cu 29 de puncte, având cu trei puncte mai mult de marea rivală, Șahtior.
Pentru echipa lui Mircea Lucescu urmează miercuri, de la ora 19:45, duelul cu Barcelona, din a treia etapă a grupelor Champions League.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo