Dinamo Kiev este neînvinsă în campionatul Ucrainei după 11 etape. În această seară, echipa lui Mircea Lucescu s-a impus pe terenul celor de la Lviv cu scorul de 4-1.
Gazdele au deschis scorul, în minutul 35, prin reușita lui Cirjak, din penalty. Până la pauză, Dinamo Kiev a reușit nu doar să egaleze, în minutul 38, prin Buyalskyy, ci și să intre în avantaj, grație golului marcat de Tsygankov în prelungiri.
În partea secundă a meciului, Garmash a reușit o dublă și a stabilit scorul final, aducând a noua victorie a echipei lui Mircea Lucescu în această ediție a campionatului Ucrainei.
Europa League
Mircea Lucescu e OUT din Europa! Dinamo Kiev a făcut 3-3 cu AEK Larnaca și e codașa grupei B
27/10/2022 LA 19:41
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235743.png

Lucescu a răbufnit după meci

În ciuda victoriei obținute de echipa sa, Mircea Lucescu a fost nervos la finalul partidei, criticându-și unul dintre fotbaliști. Antrenorul român s-a arătat nemulțumit de evoluția lui Vladyslav Supriaga, care a avut mai multe ratări, transmițându-i sportivului că trebuie să fie mai atent și să dea dovadă de caracter.
"I-am dat șansa să se gândească la ce a fost pe teren, la ce a făcut. Nu a înscris atunci când ar fi trebuit să o facă. Apoi, a comis un fault în jumătatea noastră. Vlad ar trebui să fie mai atent și mai concentrat la joc. Are foarte multe calități, atât fizice cât și tehnice, are tot ce îi trebuie pentru a fi un atacant de top.
Trebuie să înțeleagă că în fotbalul profesionist trebuie să fii foarte atent și să dai dovadă de caracter. Sper că va trage anumite concluzii după ce l-am înlocuit. Este o lecție de viață pentru un fotbalist profesionist", a spus Mircea Lucescu.
După 11 etape, Dinamo Kiev este lider în clasamentul din campionatul Ucrainei, cu 29 de puncte, având cu trei puncte mai mult de marea rivală, Șahtior.
Pentru echipa lui Mircea Lucescu urmează miercuri, de la ora 19:45, duelul cu Barcelona, din a treia etapă a grupelor Champions League.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, nemulțumit după un nou egal al lui Dinamo Kiev! Echipa sa e la 12 puncte de lider
23/10/2022 LA 17:10
Europa League
Borna impresionantă atinsă de Mircea Lucescu în partida de Europa League de aseară
07/10/2022 LA 10:00