Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu, extrem de nemulțumit după un nou egal al lui Dinamo Kiev! Echipa sa e la 12 puncte de lider

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/10/2022 la 20:23 GMT+3

Dinamo Kiev a obținut un nou rezultat de egalitate în campionatul Ucrainei, 1-1 cu Vorskla. Mircea Lucescu este nemulțumit de greșelile repetate pe care le face echipa sa, care a excelat din punct de vedere fizic.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Dinamo kiev a obținut doar o remiză, 1-1, pe teren propriu, cu Vorskla, echipă din zona retrogradării. Buyalskyy a deschis scorul în minutul 33, dar echipa antrenată de Mircea Lucescu a fost egalată cu un minut înainte de pauză. Yurchenko a restabilit egalitatea, iar scorul s-a menținut până la final.
"Am pierdut două puncte. Adversarul s-a arătat a fi o echipă extrem de motivată. Asta nu a reușit să o demonstreze Vorskla în ultimele două meciuri.
Ceea ce o dovedește încă o dată este ceea ce le spun în mod constant jucătorilor mei: toți adversarii evoluează cu noi într-un mod special și aproape întotdeauna în meciul împotriva noastră practică cel mai puternic joc. Trebuie să fim pregătiți pentru asta.
A fost un joc dur. Din punct de vedere fizic, am arătat bine astăzi. Dar în ceea ce privește concentrarea, totul a fost exact la fel ca în meciurile anterioare. Un număr mare de greșeli, în special în linia de mijloc. Am făcut multe greșeli și am ratat multe goluri", a spus Mircea Lucescu, conform sport.ua și citat de Digi Sport.
Citește și:

Mircea Lucescu crede că greșelile individuale au decis rezultatul

Antrenorul român nu știe ce metode să mai folosească pentru ca elevii săi să nu mai comită atâtea greșeli individuale și să își revină din punct de vedere psihic.
"Acestea sunt lucruri mici, dar ele alcătuiesc jocul, rezultatul. Ca în meciurile precedente, totul a fost din nou decis prin greșeli individuale.Este important cât de repede putem ieși din această stare. Jucătorii sunt dominați de rezultat, iar asta nu face decât să mărească rigiditatea.
Acest lucru duce la o lipsă de curaj în momentele cruciale în care trebuie să-ți asumi riscuri - frica de a-ți asuma riscuri și de a face greșeli iese în prim-plan.Se simte și absența jucătorilor cheie - Bushchan, Zabarny și cu atât mai mult, Shaparenko.În această situație, responsabilitatea specială revine celor mai experimentați jucători - Tsygankov, Sidorchuk și Buyalsky. Acest lucru le creează dificultăți.
Greșelile de arbitru duc și la nervozitate. Astăzi au fost momente care puteau fi interpretate mai clar. În favoarea noastră.Aceste momente afectează jucătorii și din punct de vedere pur psihologic. Jocul nostru suferă de asta. De aici aceste erori și nervozitate", a adăugat tehnicianul.
Dinamo Kiev este abia pe locul 8 după 9 etape, dar are două partide mai puțin disputate. Dnipro conduce clasamentul din Ucraina, având 12 puncte peste formația românului. Șahtior ocupă poziția secundă, având șansa să egaleze la puncte liderul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo