Până pe 31 martie, vor fi desemnaţi de cluburile gazdă şase adulţi responsabili cu mingile. Ei vor fi distribuiţi în mod egal pe toate laturile terenului.
Anterior, în urma deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar, FRF a decis să suspende toate competiţiile de copii şi juniori pe care le organizează.

CFR cere întreruperea campionatului

Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
După ce OMS a declarat pandemie de coronavirus, cele mai multe țări din vestul Europei se gândesc la întreruperea campionatului. Italia a luat decizia unei pauze și sunt șanse mari ca și Spania să procedeze la fel.
LPF a hotărât ca partidele din Liga 1 să se dispute cu porțile închise, o măsură care nu e pe placul CFR-ului. Clujenii consideră că pericolele la care sunt expuși jucătorii sunt prea mari și cer întreruperea campionatului.
"Oricum campionatul va fi oprit, cu siguranță, de săptămâna viitoare! De ce să mai riscăm pentru încă o etapă? Ca să fie și mai clar: noi vom juca acasă, deci n-o să călătorim cu avionul, nu avem de suportat ceea ce vor avea de suportat alte echipe. - Așa cum e FCSB. - Da, FCSB va călători la Cluj cu avionul, e un risc.
E penibil să joci cu tribunele goale! Competiția trebuie oprită acum sau cât mai curând e posibil! De ce trebuie să ajungem în situația ca vreun sportiv să fie infectat și abia atunci să luăm măsuri?", a declarat Marian Copilu pentru Gazeta Sporturilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03