Fanii lui Liverpool au stat cu sufletul la gură, după ce unul dintre starurile echipei, Sadio Mane, a ajuns aseară la spital, în urma unei accidentări în duelul de la Cupa Africii dintre Senegal și Insulele Capului Verde.
În a doua repriză a optimii de finală, Vozinha l-a izbit violent pe Mane și, după verificarea VAR, a fost eliminat. Mane a rămas pe teren, iar la șase minute de la lovitura primită, a marcat cu o execuție strălucitoare, mingea lovind și bara înainte de a intra în poartă. Starea lui Mane s-a înrăutățit și a fost schimbat după 70 de minute.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
03/07/2022 LA 05:41
GICĂ HAGI A VORBIT DESPRE ACCIDENTAREA GRAVĂ A LUI IANIS HAGI

Starea lui Mane e stabilă. Liverpool consideră că senegalezul trebuia protejat

Ulterior, senegalezul a ajuns la spital, dar situația lui e bună, medicii nedescoperind vreo problemă importantă. Totuși, Liverpool a luat foc, în contextul în care accidentările la cap sunt foarte periculoase, iar Sadio nu ar mai fi trebuit să revină în meci.
"S-a simțit moale, avea impresia că i se învârte capul și a trebuit să meargă la spital", a dezvăluit după meci Aliou Cisse, tehnicianul Senegalului.
https://i.eurosport.com/2022/01/25/3297316.jpg
Vozinha, cel care l-a lovit în cap pe Mane, l-a vizitat pe acesta la spital și și-a cerut încă o dată scuze pentru momentul nefericit.
Senegal visează încă la prima Cupă a Africii din istorie, după finalele pierdute în 2002 și 2019, dar nu știe dacă Mane va fi recuperat pentru sfertul ce îi va aduce în față formația câștigătoare din duelul Mali - Guineea Ecuatorială.
Liga Națiunilor UEFA
Ianis Hagi, convins că naționala îi va scoate din nou pe români în stradă: "Visez la calificare"
16/06/2022 LA 10:51
Fotbal
Ianis Hagi știe ce vrea să facă după ce își va încheia cariera de jucător! Ce sfaturi a primit
11/06/2022 LA 14:14