Conform informațiilor jurnalistului italian specializat pe transferuri, Fabrizio Romano, Inter se află în discuții avansate pentru a-l aduce pe Giuseppe Meazza pe Achraf Hakimi, împrumutat de Real Madrid la Borussia Dortmund. El vrea să părăsească gruparea din capitala Spaniei pentru a fi titular.
Inter a contactat Real Madrid, iar jucătorul se află deja în discuții cu jucătorul. Hakimi a devenit principala țintă în acest moment pentru Antonio Conte, cel care încearcă să continue munca de reconstrucție la Milano după ce șansele Interului la titlu în acest sezon s-au evaporat practic după egalul, 3-3, cu Sassuolo.

Achraf Hakimi, spre Inter Milano

Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Conform Gianluca Di Marzio, Inter va achita 40 de milioane de euro în schimbul lui Hakimi, care va semna un contract valabil 5 sezoane. Hakimi a a ajuns la Borussia Dortmund sub formă de împrumut în 2018, la momentul în care avea o cotă de 5 milioane de euro, iar acum a ajuns la o cotă de 54 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.
Presa spaniolă a informat și ea că Hakimi este hotărât în proporție de 90% să părăsească Real Madrid. Spaniolii au informat că el a primit oferte și de la Manchester City și Bayern Munchen, însă în acest moment Hakimi ar prefera să ajungă pe Giuseppe Meazza. El este încântat de ideea de a evolua pentru Inter și sub comanda lui Antonio Conte. În acest sezon, marocanul născut în Spania, a jucat în 44 de meciuri în toate competițiile. Fundașul a înscris nouă goluri și a reușit 10 assist-uri.
Ligue 1
"Va câștiga UCL cu PSG și apoi va face asta!" Unde va juca Messi înainte de a se retrage
03/09/2021 LA 10:02
Liga
Cei doi ași din mâneca lui Al Khelaifi. De ce e convins că Mbappe nu va merge la Real Madrid
01/09/2021 LA 08:12