Georgia - Macedonia de Nord (19:00)

După ce au reușit să încheie pe primul loc Grupa D din Liga Națiunilor în 2018/2019, Georgia a primit oportunitatea de a ajunge pentru prima oară la un turneu final ca națiune independentă. Același lucru este valabil și pentru Macedonia de Nord, care ar fi avut șanse mici să ajungă într-o astfel de poziție dacă formatul competiției nu s-ar fi schimbat.
Georgia a trecut de Belarus în semifinala de luna trecută cu o victorie cu 1-0 acasă grație golului marcat de Tornike Okriashvili din penalty. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a beneficiat de un autogol al lui Benjamin Kololli dar și de o reușită a lui Darko Velkovski pentru a învinge cu 2-1 pe Kosovo.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 5 ORE
Totul se reduce acum la acest meci final în care fiecare țară are șansa de a scrie istorie. Ambele echipe sunt neînvinse în ultimele cinci meciuri, astfel că ne putem aștepta la un meci strâns.

Irlanda de Nord - Slovacia (21:45)

Irlanda de Nord, care va întâlni săptămâna viitoare România în Liga Națiunilor, va da piept mai întâi în finala play-off-ului pentru Euro 2020 la Belfast cu Slovacia. Niciuna dintre aceste echipa nu a reușit să câștige ultimele cinci meciuri în timp regulamentar.
Cele două echipe nu au înregistrat nicio victorie în 2020. Irlandezii au ajuns în finală după o victorie la penalty-uri cu Bosnia-Herțegovina iar Slovacia s-a impus tot la loviturile de departajare împotriva Irlandei după un egal alb. Cu toate acestea, slovacii l-au dat afară pe antrenorul Pavel Hapal după înfrângeri ulterioare cu Scoția și Israel în Liga Națiunilor.
Cele două formații s-au întâlnit ultima oară într-o partidă amicală în 2016 încheiat 0-0 la Trnava.

Serbia - Scoția (21:45)

Scoția nu s-a mai calificat la un turneu final din 1998, ultimii 22 de ani fiind unii extrem dezamăgitori pentru fanii scoțieni. Însă datorită noului format al Campionatului European, scoțienii au din nou o șansă importantă. În semifinale scoțienii au încheiat la egalitate 0-0 după 120 de minute cu Israel pe Hampden Park pentru ca apoi să învingă la penalty-uri cu 5-3.
Scoțienii vin în formă mare la meciul din Serbia, având șapte victorii din ultimele opt meciuri și fiind neînvinși din octombrie 2019.
Serbia este neînvinsă în ultimele două meciuri cu Scoția (0-0 și 2-0 în calificările Campionatului Mondial din 2014). Totuși, sârbii nu vin în aceeași formă bună ca adversarii lor, câștigând o singură partidă (împotriva Norvegiei) din ultimele șase.

Ungaria - Islanda (21:45)

Ungurii ar fi trebuit să joace cu România la Budapesta, dar tricolorii nu au reușit să treacă de Islanda, ratând astfel o nouă calificare la un turneu final. Așadar, până la urmă nordicii vor fi cei care se deplasează pentru șansa unei calificări.
Ungaria a ratat în ultima etapă calificarea directă la Euro 2020 după o înfrângere în fața Țării Galilor, un rezultat care i-a adus pe locul patru în grupă. Totuși, performanțele lor din Liga Națiunilor le-au adus ocazia ungurilor să învingă Bulgaria în semifinale cu 3-1 pentru a se califica astfel în finala play-off-ului pentru Euro 2020.

Euro 2020

Toate cele 12 orașe-gazdă și-au reafirmat implicarea în proiectul EURO, astfel că UEFA a anunțat, prin decizia Comitetului Executiv din 17 iunie 2020, aceeași formulă de desfășurare a turneului final.
Stadioanele din Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, București, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen și Budapesta vor găzdui partidele de la EURO. Turneul final va debuta la Roma, pe 11 iunie 2021, și se va încheia la Londra, pe 11 iulie 2021, odată cu disputarea finalei.

CE MECIURI DE LA EURO 2020 VOR AVEA LOC LA BUCUREȘTI

Turneul UEFA EURO 2020 își va păstra aceeași denumire și în anul 2021. Partidele ce vor avea loc pe Arena Națională sunt:
Grupa C
Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00
Austria – câștigătoare play-off Georgia/Macedonia de Nord sau Ungaria/Islanda
Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00
Ucraina – câștigătoare play-off Georgia/Macedonia de Nord sau Ungaria/Islanda
Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00
Ucraina – Austria
Optime de finală
Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00
1F – 3A/B/C
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 6 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 7 ORE