"El Pibe de Oro" a lăsat în urma lui o întreagă lume îndurerată, care încearcă cu greu să accepte că omul care a adus atâtea zâmbete pe fețele tuturor nu mai este printre noi.
Maradona a plecat, iar odată cu el a luat și o parte din fotbal. Indiferent de modul în care încercăm să ne mințim, un lucru este clar: de azi înainte, fotbalul, așa cum îl știam, nu va mai fi la fel.
Starea de sănătate a lui Maradona nu era cea mai bună în ultima vreme. La începutul lunii, la numai 4 zile după aniversarea de 60 de ani, argentinianul a suferit o operație pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 7 ORE
Lumea a trecut atunci printr-o altă spaimă, temându-se pentru viața lui Maradona. Din fericire, operația s-a desfășurat cu succes, iar fostul campion mondial din 1986 a revenit în scurt timp acasă, la reședința din Tigre.
Medicul său personal a asigurat pe toată lumea că "El Pibe de Oro" este pe mâini bune și că, ușor ușor, se va recupera. Iar totul părea să decurgă conform așteptărilor... până ieri.

Ultimele ore din viața lui Diego Armando Maradona

Potrivit publicației argentiniene Ole, Maradona s-a trezit ieri foarte devreme, așa cum făcea în fiecare dimineață. A luat micul dejun, s-a plimbat puțin prin casă, iar peste câteva ore s-a întins în pat să se odihnească.
Monitorizat de un psiholog, un psihiatru și o asistentă, "El Pibe de Oro" trebuia să se trezească în jurul prânzului pentru a-și lua medicamentele. Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat.
Când asistenta a încercat să-l trezească, Maradona era deja inconștient. Aceasta a sunat imediat la salvare, iar în scurt timp medicii și-au făcut apariția. În total, 9 ambulanțe au sosit la reședință. Din păcate, toate eforturile de a-l salva au fost în zadar. Inima legendarului jucător cedase deja.

Stadionul lui Napoli va purta numele lui Maradona

Napoli, clubul pentru care Maradona a evoluat cel mai mult în timpul carierei, a anunțat că numele stadionului va fi schimbat. De acum înainte, arena napoletanilor - San Paolo - va purta numele legendarului fotbalist, considerat cel mai bun din istorie.
În același timp, în semn de respect și mulțumire pentru tot ce a reprezentat Maradona, Napoli a lăsat nocturnele stadionului aprinse azi-noapte.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 7 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 7 ORE