Stroe a dezvăluit că ordinul de începere a lucrărilor pentru stadionul "Giulești" a fost dat prea târziu, iar termenul de finalizare va depăși cu siguranță data de începere a Campionatului European. Ministrul a vorbit și despre stadionul "Dinamo", acolo unde lucrările nici măcar n-au fost demarate.
"Am transmis public că prin Compania Naţională de Investiţii vom derula reconstruirea celor 4 stadioane. Şi voi începe cu Dinamo, al cărui regim juridic este neclar, acesta este şi motivul pentru care până în momentul de faţă nu s-a făcut nimic. Până nu se rezolvă problema juridică nu există niciun cadru legal ca să putem reface stadionul Dinamo, dar, atenţie, nu abandonăm acest lucru.
La Giuleşti, eu îi rog pe toţi cei care îşi închipuiau că dacă dai ordin de începere a lucrărilor în septembrie 2018, eşti gata cu el în 2019 în luna iunie, să se ridice şi să o afirme public. Deci, Giuleşti este o cauză pierdută, atâta timp cât ordinul s-a dat în septembrie 2019.", a anunțat Ionuț Stroe.
Cupa Mondială FIFA
Croația întoarce disputa cu Canada, iar nord-americanii sunt eliminați!
ACUM 16 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/02/19/2779937.jpg

Stadioanele Ghencea și Arcul de Triumf vor fi gata până la EURO

În schimb, Stroe susține că lucrările de la stadioanele "Ghencea" și "Arcul de Triumf" se află într-un proces avansat și vor putea fi folosite la antrenamentele din cadrul EURO 2020.
"În legătură cu Ghencea şi Arcul de Triumf am reuşit să aducem, accelerând ritmul de execuţie a lucrărilor, aceste două stadioane într-un stadiu normal. În momentul de faţă aceste două stadioane vor fi gata pentru antrenamentele echipelor participante: suprafeţe de joc, utilităţi, vestiare, scaune, condiţii pentru presă şi căi de acces.", a mai adăugat Stroe.
Bucureştiul va găzdui 3 partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală de la EURO 2020. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică în urma barajului din UEFA Nations League, naționala României va juca cel puţin 2 partide la Bucureşti, în fața suporterilor "tricolori".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Tensiune maximă înainte de SUA - Iran! Un gest necugetat al federației americane a încins spiritele
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM O ORĂ