Mâna destinului și-a făcut simțită prezența aseară, când Pep Guardiola nu a putut miza pe Laporte și Stones, primele variante de fundași centrali lângă "stâlpul" apărării, Ruben Dias. Tehnicianul spaniol a mizat astfel pe fostul apărător al lui Bournemouth, Nathan Ake, care nu a reușit să convingă de la sosirea pe Etihad.
Apărătorul de 26 de ani a jucat cu mare determinare, în condițiile în care știa că partida aceasta poate fi ultima pe care tatăl său o vede în direct, el suferind de o boală incurabilă. Ake a reușit să înscrie și i-a dedicat reușita părintelui suferind, iar la finalul partidei a aflat că acesta a încetat din viață la doar câteva minute după ce Nathan a marcat.

Nathan Ake, tribut pentru tatăl său

Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
ACUM 25 MINUTE
Fundașul a fost cel care a făcut cunoscută povestea emoționantă, fiind împăcat cu gândul că a putut să îi ofere un ultim cadou tatălui său, cel care i-a servit drept model de-a lungul vieții.
"Ieri, după o perioadă dificilă, am înscris primul meu gol în Champions League. La doar câteva minute distanță, el a încetat din viață în liniște, lângă mama și fratele meu. Poate că așa a fost menit să fie, să mă vadă jucând l-a făcut întotdeauna mândru și fericit. Știu că vei fi mereu cu mine, mereu vei fi în inima mea și acest gol e pentru tine, tată", a scris fundașul olandez de 26 de ani pe Instagram.
Pentru Manchester City, care a înscris 16 goluri în toate competițiile, în trei meciuri, pe teren propriu, în actualul sezon, urmează duelul cu Southampton, din Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Suma de transfer a lui Richarlison a erupt după primul meci al brazilianului la Cupa Mondială!
ACUM 38 MINUTE
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
ACUM 2 ORE