Ultrașii din Arad și cei din Sud Steaua sunt cunoscuți pentru legătura lor de prietenie. Fanii UTA-ei Arad au aprins azi torțe și au afișat două bannere cu mesaje instigatoare, pe care era afișat "Haide UTA, haide Steaua!" și "Steaua înseamnă CSA!", plus un banner mic pe care numele FCSB era tăiat.
CSA Steaua și FCSB 2 se pregătesc pentru cea de-a doua întâlnire directă. Prima confruntare, din luna noiembrie, s-a încheiat indecis, scor 0-0. După 10 etape, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a (Seria 4), cu un avans de 2 puncte față de urmăritoarea FCSB 2. Așadar, duelul din Ghencea s-ar putea dovedi decisiv în privința cursei pentru promovare.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 3 ORE

CSA STEAUA - FCSB 2. OASPEȚII, PRIM "11" FORMAT APROAPE 100% DIN JUCĂTORI DE LA PRIMA ECHIPĂ

CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni mâine (ora 15:00) în prima rundă a returului din Liga a 3-a (Seria 4). Echipa secundă a FCSB-ului va beneficia de mai mulți jucători de la prima echipă, motiv pentru care misiunea trupei din Ghencea nu se anunță deloc ușoară.Partida din Ghencea ar putea influența decisiv cursa pentru primul loc, iar FCSB știe foarte bine acest lucru.
Din acest motiv, clubul din Liga 1 este dispus să trimită la echipa secundă mai mulți jucători din lotul lui Toni Petrea, ca să complice misiunea celor de la CSA Steaua.Potrivit Fanatik, FCSB 2, condusă de Bogdan Vintilă, va avea la dispoziție mai mulți fotbaliști de la prima echipă, printre care se numără Octavian Popescu, Adrian Șut, Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis. FCSB 2 ar urma să folosească un sistem de joc 4-3-3, cu o linie mediană formată din Simion, Șut și Oaidă.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 3 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 5 ORE