Mircea Lucescu pare de neoprit cu Dinamo Kiev în Ucraina, dar fanii nu au de gând să-i dea vreo clipă pace tehnicianului român în vârstă de 75 de ani. Fanii lui Dinamo Kievnu pot și nu vor să dea uitării trecutul lui Lucescu la Șahtior, rivala din campionat a celor de la Dinamo Kiev. Echipa tehnicianului român este pe primul loc, cu două puncte peste fosta sa formație.
Dinamo Kiev s-a impus cu 2-0 în ultima etapa din campionat, în deplasarea de la Lviv, iar ultrașii echipei sale au mers acolo pentru a-i cere din nou demisia, în ciuda faptului că echipa merge ceas cu Lucescu pe banca tehnică. Uruguayanul De Pena a deschis scorul în minutul 30, din pasa lui Tsygankov. Dinamo Kiev a închis tabela în minutul 90+2, când Rodrigues a înscris pentru 2-0. Mijlocașul român Tudor Băluță nu a prins lotul pentru acest joc.
Ukrainian Premier League
"O lecție de viață pentru un fotbalist!" Lucescu, nervos după victoria cu 4-1 a lui Dinamo Kiev
16/10/2021 LA 20:03
Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”. Aceștia și-au exprimat deja intenția de a protesta și la meciul cu Juventus din Champions League.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mircea Lucescu, critici pentru Mirel Rădoi, după ce a anunțat că părăsește naționala României
13/10/2021 LA 19:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38