Mircea Lucescu pare de neoprit cu Dinamo Kiev în Ucraina, dar fanii nu au de gând să-i dea vreo clipă pace tehnicianului român în vârstă de 75 de ani. Fanii lui Dinamo Kievnu pot și nu vor să dea uitării trecutul lui Lucescu la Șahtior, rivala din campionat a celor de la Dinamo Kiev. Echipa tehnicianului român este pe primul loc, cu două puncte peste fosta sa formație.
Dinamo Kiev s-a impus cu 2-0 în ultima etapa din campionat, în deplasarea de la Lviv, iar ultrașii echipei sale au mers acolo pentru a-i cere din nou demisia, în ciuda faptului că echipa merge ceas cu Lucescu pe banca tehnică. Uruguayanul De Pena a deschis scorul în minutul 30, din pasa lui Tsygankov. Dinamo Kiev a închis tabela în minutul 90+2, când Rodrigues a înscris pentru 2-0. Mijlocașul român Tudor Băluță nu a prins lotul pentru acest joc.
Europa League
Mircea Lucescu e OUT din Europa! Dinamo Kiev a făcut 3-3 cu AEK Larnaca și e codașa grupei B
27/10/2022 LA 19:41
Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”. Aceștia și-au exprimat deja intenția de a protesta și la meciul cu Juventus din Champions League.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, nemulțumit după un nou egal al lui Dinamo Kiev! Echipa sa e la 12 puncte de lider
23/10/2022 LA 17:10
Europa League
Borna impresionantă atinsă de Mircea Lucescu în partida de Europa League de aseară
07/10/2022 LA 10:00