Mircea Lucescu pare de neoprit cu Dinamo Kiev în Ucraina, dar fanii nu au de gând să-i dea vreo clipă pace tehnicianului român în vârstă de 75 de ani. Fanii lui Dinamo Kievnu pot și nu vor să dea uitării trecutul lui Lucescu la Șahtior, rivala din campionat a celor de la Dinamo Kiev. Echipa tehnicianului român este pe primul loc, cu două puncte peste fosta sa formație.

Fotbal
Brigadă românească la Dinamo Kiev - Juventus în grupele UCL! Cine-l va arbitra pe Mircea Lucescu
18/10/2020 LA 11:28

Dinamo Kiev s-a impus cu 2-0 în ultima etapa din campionat, în deplasarea de la Lviv, iar ultrașii echipei sale au mers acolo pentru a-i cere din nou demisia, în ciuda faptului că echipa merge ceas cu Lucescu pe banca tehnică. Uruguayanul De Pena a deschis scorul în minutul 30, din pasa lui Tsygankov. Dinamo Kiev a închis tabela în minutul 90+2, când Rodrigues a înscris pentru 2-0. Mijlocașul român Tudor Băluță nu a prins lotul pentru acest joc.

Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”. Aceștia și-au exprimat deja intenția de a protesta și la meciul cu Juventus din Champions League.

Fotbal
Mircea Lucescu, primul trofeu cu Dinamo Kiev! A învins-o pe Șahtior în finala Supercupei Ucrainei
25/08/2020 LA 20:59
Fotbal
Răzvan Raț, contrariat de faptul că Mircea Lucescu a preluat Dinamo Kiev: "Nu are nicio scuză!"
23/08/2020 LA 12:35