Luni a fost o zi ciudată pentru Dinamo Kiev. La câteva ore după ce a fost prezentat la echipă, printr-o conferință de presă, Il Luce a decis să demisioneze. După alte câteva ceasuri, în urma unei întâlniri cu patronul Igor Surkis, antrenorul român a hotărât să revină asupra hotărârii și să continue la cârma lui Dinamo.

Fanii lui Dinamo Kiev, război total cu Mircea Lucescu

Motivul pentru care Lucescu a fost gata să renunțe e legat de atitudinea fanilor. Aceștia nu uită cei 12 ani petrecuți pe banca marii rivale, Șahtior, dar mai presus de toate nu pot da uitării înțepăturile și ironiile lansate de tehnician către gruparea lor, pe vremea când se afla pe banca minerilor.
Ukrainian Premier League
Campionatul de fotbal din Ucraina a fost încheiat! "Niciun titlu nu va fi atribuit!" Anunțul oficial
27/04/2022 LA 09:55
Ultrașii au amenințat de la început cu proteste fără precedent, dorindu-l pe banca echipei pe Rebrov, dar acum lucrurile par să fi escaladat și mai mult. Decizia lui Il Luce de a rămâne a aprins spiritele enorm, după ce ultrașii au crezut, pentru câteva ore, că demersul lor a dat roade. Gruparea WBC, cea mai radicală din peluza ocupată de fanii lui Dinamo Kiev, au trecut la amenințări dure, promițând să îi facă românului viața un calvar.
"Astăzi, anunțul lui Mircea Lucescu ne-a oferit o rază de speranță privind o posibilă cooperare între Dinamo și el. Mircea, ai înțeles totul corect: nu vei putea lucra în condiții normale aici! Apariția ta la Kiev marți, 28 iulie, poate însemna un singur lucru: ai ales banii și ai creat o groapă între echipă și fani. Îți promitem nu numai o primire "caldă", ci și cele mai dificile condiții de muncă! Acestea vor fi cele mai grele milioane de euro din cariera ta!
Orașul Kiev nu va fi niciodată la fel de prietenos pentru tine ca Donețk. Și cu siguranță nu vom uita cuvintele tale conform cărora Ucraina și Rusia sunt o singură țară. Pentru noi, onoarea, demnitatea și istoria sunt mai importante decât banii, cupe și medalii. Nu ne vom abate niciodată de la principiile și credințele noastre. Înainte ca echipa să plece în vacanță, mai aveți șansa să faceți alegerea corectă și să vă relaxați. Conducerea lui Dinamo are și ea aceeași șansă", este mesajul postat pe Facebook de către gruparea WBC.
Fotbal
Dinamo Kiev a dat afară un jucător din cauza orientării politice a tatălui său! Anunțul clubului
14/04/2022 LA 17:05
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36