Finalul de joc din partida Atletico Madrid – Villarreal (scor 2-2) îl va urmări multă vreme de acum încolo pe Aissa Mandi. Jucătorul oaspeților și-a marcat un gol în proprie poartă în minutul 95, cu câteva secunde înainte de finalul întâlnirii. Campioana Spaniei a scăpat astfel de prima înfrângere a sezonului.
Autogolul lui Aissa Mandi a venit în urma unei centrări de pe stânga a unui jucător de la Atletico. Fotbalistul de la Villarreal a deviat mingea spre poartă din afara careului, de la aproximativ 20 de metri!
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM 24 MINUTE
După acest gol, antrenorul Unai Emery și-a pus mâinile în cap, după care s-a așezat nervos pe bancă. De asemenea, unii jucători de pe banca de rezerve s-au prăbușit la pământ. În schimb, Diego Simeone a jubilat în stilul lui caracteristic.
Atletico Madrid a avut un meci foarte greu, fiind nevoită să revină în două rânduri pe tabela de marcaj. Trigueros a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 52. Luis Suarez a restabilit egalitatea patru minute mai târziu, dar ”Submarinul galben” a trecut din nou în avantaj, prin golul marcat de către Danjuma, în minutul 74. Mandi a închis însă tabela în minutul 95.
Atletico Madrid a evitat înfrângerea, dar a ratat șansa de a fi singura echipă cu maximum de puncte după 3 etape. Nu mai puțin de șase echipe din La Liga au câte 7 puncte în fruntea ierarhiei, Real Madrid, Sevilla, Valencia, FC Barcelona, Atletico și Mallorca.
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM O ORĂ