Finalul de joc din partida Atletico Madrid – Villarreal (scor 2-2) îl va urmări multă vreme de acum încolo pe Aissa Mandi. Jucătorul oaspeților și-a marcat un gol în proprie poartă în minutul 95, cu câteva secunde înainte de finalul întâlnirii. Campioana Spaniei a scăpat astfel de prima înfrângere a sezonului.
Autogolul lui Aissa Mandi a venit în urma unei centrări de pe stânga a unui jucător de la Atletico. Fotbalistul de la Villarreal a deviat mingea spre poartă din afara careului, de la aproximativ 20 de metri!
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
ACUM 38 MINUTE
După acest gol, antrenorul Unai Emery și-a pus mâinile în cap, după care s-a așezat nervos pe bancă. De asemenea, unii jucători de pe banca de rezerve s-au prăbușit la pământ. În schimb, Diego Simeone a jubilat în stilul lui caracteristic.
Atletico Madrid a avut un meci foarte greu, fiind nevoită să revină în două rânduri pe tabela de marcaj. Trigueros a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 52. Luis Suarez a restabilit egalitatea patru minute mai târziu, dar ”Submarinul galben” a trecut din nou în avantaj, prin golul marcat de către Danjuma, în minutul 74. Mandi a închis însă tabela în minutul 95.
Atletico Madrid a evitat înfrângerea, dar a ratat șansa de a fi singura echipă cu maximum de puncte după 3 etape. Nu mai puțin de șase echipe din La Liga au câte 7 puncte în fruntea ierarhiei, Real Madrid, Sevilla, Valencia, FC Barcelona, Atletico și Mallorca.
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
ACUM O ORĂ
Premier League
Pep Guardiola nu își cere scuze după ce a fost criticat de fanii celor de la Manchester City
ACUM O ORĂ