Fundașul, care s-a născut în Olanda dar a jucat pentru naționala Statelor Unite de trei ori, nu s-a simțit confortabil în regiune și a luat un avion înapoi la Amsterdam.
Decizia lui vine după ce Iranul a trimis mai multe rachete la două baze americane din Irak ca răspuns la asasinarea generalului Qasem Soleimaini din partea SUA de săptămâna trecută.
”Sergino Dest ne-a întrebat dacă poate părăsi cantonamentul din Qatar. Nu se simt confortabil. Ajax îi înțelege decizia și i-a respectat-o”, se arată pe site-ul oficial al clubului.
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM 15 MINUTE
Jucătorul de 19, care are un tată american, se va antrena cu echipa de tineret a clubului pănă se vor întoarce colegii săi. Săptămâna aceasta, echipa națională a SUA a ales să anuleze un cantonament în Qatar din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 8 ORE