Fundașul, care s-a născut în Olanda dar a jucat pentru naționala Statelor Unite de trei ori, nu s-a simțit confortabil în regiune și a luat un avion înapoi la Amsterdam.
Decizia lui vine după ce Iranul a trimis mai multe rachete la două baze americane din Irak ca răspuns la asasinarea generalului Qasem Soleimaini din partea SUA de săptămâna trecută.
”Sergino Dest ne-a întrebat dacă poate părăsi cantonamentul din Qatar. Nu se simt confortabil. Ajax îi înțelege decizia și i-a respectat-o”, se arată pe site-ul oficial al clubului.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
Jucătorul de 19, care are un tată american, se va antrena cu echipa de tineret a clubului pănă se vor întoarce colegii săi. Săptămâna aceasta, echipa națională a SUA a ales să anuleze un cantonament în Qatar din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE