1 mai 2019. Presa sportivă de pretutindeni a fost şocat de informaţia că Iker Casillas a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament al lui Porto. Din fericire, medicii au intervenit la timp, iar clubul lusitan a informat la scurt timp printr-un comunicat că spaniolul este în afara oricărui pericol.
De atunci Casillas și-a continuat recuperarea și s-a antrenat individual pentru prima oară abia în noiembrie. Dragostea pentru fotbal era prea mare pentru a renunţa, deşi a ajuns la 38 de ani.
La un an distanţă, Iker a fost primul care şi-a adus aminte de tristul eveniment, printr-o postare pe o reţea de socializare. Extrem de optimist, marele goalkeeper spaniol a încercat să sublinieze doar părţile pozitive şi a dat dovadă de umor. Dar, mai presus de orice altceva, a arătat încă o dată că e un mare luptător.
Liga Campionilor UEFA
Ferdinand, deranjat de declarația lui Owen despre Liverpool: "Lipsă de respect față de Real Madrid"
ACUM 6 MINUTE
"Și așa, fără să-mi dau seama, a trecut un an. Nu sunt unul dintre cei care privesc drumul parcurs. De obicei, nu mă laud cu lucruri care s-au dovedit a fi bune, dar de data aceasta mă simt fericit că am depășit un mare obstacol din viața mea. A fost, sincer, o experienţă interesantă. A avut teroare, dramă și anumite doze de ficțiune. Și, desigur, umor!", este mesajul emoționant al lui Casillas, conform Marca.
https://i.eurosport.com/2020/05/01/2813173.png
Considerat unul dintre cei mai mari portari din toate timpurile, cel poreclit "Sfântul Iker", pentru paradele sale salvatoare, şi-a confundat cea mai mare parte a carierei cu Real Madrid. Produs al Academiei "galacticilor", portarul de 38 de ani a cucerit pe Bernabeu 19 trofee. Printre acestea, 3 Ligi ale Campionilor şi 5 titluri de campion al Spaniei.
La nivel de naţională, Casillas a câştigat Campionatul Mondial (2010) şi două Campionate Europene (2008, 2012), într-o perioadă în care "Furia Roja" domina total fotbalul mondial.
Din 2015, după un conflict cu Florentino Perez, preşedintele Realului, a semnat cu Porto, unde a cucerit un titlu (2017-2018).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM O ORĂ