În vârstă de 25 de ani, atacantul argentinian Lucas Ocampos, în prezent la FC Sevilla, l-a lăudat pe antrenorul Marcelo Bielsa, care l-a pregătit în perioada în care evolua la Olympique Marseille, şi l-a comparat cu personajul "El Profesor" din serialul La Casa de Papel (Fabrica de bani), serie spaniolă care a ajuns deja la sezonul al patrulea. Marcelo Bielsa o antrenează în prezent pe Leeds United, alături de care se află pe primul loc în eșalonul secund din Anglia.
"A fost ceva unic să fiu antrenat de Bielsa. Nu îl cunoşteam, dar auzisem multe de el. Secundul lui m-a sunat şi mi-a spus că Marcelo vrea să-mi vorbească. Am discutat cu el şi imediat m-am dus la Marsilia. Am semnat marţi şi sâmbătă am jucat. El are un alt mod de a comunica cu jucătorul, îl învaţă de la distanţă. Pentru mine este unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-am avut. A fost ca El Profesor din La Casa de Papel", a spus Ocampos pentru TyC Sports.

La Casa de Papel, printre cele mai urmărite seriale din lume

Transfers
Barcelona a scos toți jucătorii la vânzare, cu 3 excepții! Care sunt jucătorii de "neatins"
18/04/2020 LA 07:41
Cea mai populară bandă de hoţi este formată din Alvaro Morte (Profesorul), Ursula Corbero (Tokyo), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Nairobi), Itziar Ituno (Lisabona), Miguel Herran (Rio), Esther Acebo (Stockholm), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Luka Peros (Marsilia), Hovik Keuchkerian (Bogota) şi Rodrigo de la Serna (Palermo). Najwa Nimri (Inspectoarea Sierra), Fernando Cayo (Colonelul Tamayo), Juan Fernandez (Colonelul Prieto), Fernando Soto (Angel) şi Mario de la Rosa (Suarez) reprezintă echipa de poliţie care va încerca să distrugă "rezistenţa". Distribuţia actorilor este completă de Pep Munne (Guvernatorul), Enrique Arce (Arturo Roman), Kiti Manver (Marivi) şi Jose Manuel Poga (Gandia).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
22/09/2021 LA 07:16
Premier League
Leeds - Liverpool | Istoria unui meci care a produs mereu rivalitate, orgolii și spectacol
12/09/2021 LA 06:43