Peste 7 milioane de echipe sunt înscrise în Fantasy Premier League. Scopul jocului este simplu: ai un buget inițial de 100 de milioane, cu ajutorul căruia trebuie să îți creezi o echipă (11 titulari și 4 rezerve). În funcție de evoluțiile fotbaliștilor din Premier League, aceștia vor aduna puncte; sistemul de notare și regulile de bază le puteți găsi aici.
Jocul este extrem de popular și printre fotbaliștii din Premier League, astfel că nu de puține ori se ajunge ca informații despre accidentări să fie "scurse" fără voia antrenorilor. Așa s-a întâmplat acum câteva etape cu Mane, care a fost scos de coechipierul său, Andy Robertson din echipă, deși Liverpool avea un meci cu West Ham.
Acum, însă, lucrurile au ajuns la alt nivel, Dean Smith fiind extrem de deranjat că s-a aflat despre accidentarea lui Jack Grealish, cel mai bun jucător al lui Aston Villa.
Liga Campionilor UEFA
Xavi, cel mai vehement discurs din cariera de antrenor! Atac dur la arbitrul de la Inter - Barcelona
ACUM 2 ORE

Accidentarea lui Grealish, "demascată"

În conferința de presă de vineri, managerul nu a spus un cuvânt despre problemele medicale pe care le are mijlocașul englez. Mai mult, a vorbit despre importanța lui și a făcut comparații între acesta și James Maddison.
Totuși, spre seară, pe twitter au apărut tot mai multe informați cum că Grealish ar fi accidentat. S-a plecat de la faptul că toți coechipierii lui care joacă Fantasy Premier League l-au scos din echipele avute. Fanii lui Villa au căutat în imaginile de la antrenamentul de vineri și de asemenea au constatat că Grealish nu apare în vreo poză, astfel că Leicester a avut o informație prețioasă la dispoziție, deși Dean Smith s-a chinuit să ascundă accidentarea.
Duminică, formația lui Brendan Rodgers s-a impus cu 2-1 pe Villa Park, iar Dean Smith a simțit că rivalul de pe banca "vulpilor" a pregătit întreaga partidă convins că Grealish va fi absent. Ca atare, tehnicianul formației din Birmingham le-a interzis tuturor jucătorilor să mai joace Fantasy Premier League, pentru a nu mai fi expus la situații similar pe viitor.
Din fericire pentru Villa, situația fotbalistului care a reușit deja 6 goluri și 12 assisturi în acest sezon nu e una gravă. El ar putea reveni pe teren în weekend, în disputa din deplasare, cu Leeds.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Președintele lui Atletico, mesaj catagoric despre "cazul Griezmann"! Ce se va întâmpla cu francezul
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj bifează un nou transfer. Fundaș belgian de 21 de ani, ultima achiziție a campioanei
ACUM 5 ORE