Justin Ștefan a anunțat pe pagina oficială de Facebook a LPF că Liga 1 ar putea reveni la 18 închipe peste câteva sezoane.

Liga 1, înapoi la 18 echipe

"Noi am avut încă de anul trecut o discuţie cu partenerul media referitoare la restructurarea Ligii I. În cadrul LPF părerile au fost împărţite. Spre exemplu, Gino Iorgulescu a spus că un număr de echipe mai restrâns e mai bun.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 2 MINUTE
Dar din punctul meu de vedere, revenirea la un moment dat la un campionat de 18 echipe ar fi cea mai bună soluţie. Însă e clar că în momentul actual televiziunile nu-şi doresc lucrul ăsta.
Ele consideră că această formulă este destul de competitivă şi ne permite să avem interes atât în play-off, cât şi în play-out. Eu sper ca în următoarele sezoane vom reuşi să facem tranziţia de la actuala formulă la cea cu 18 echipe.
Cred că România are suprafaţa necesară pentru a avea 18 echipe în Liga I. Iar când ai 18 echipe bune, cu centre de copii şi juniori bune, şansele de revigorare a fotbalului românesc cresc. Aşa că eu voi continua să dialoghez cu televiziunile pentru a le convinge la un moment dat să facem trecerea de la 16 la 18 echipe. Dar e clar că nu discutăm despre asta decât peste câteva sezoane", a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan, pe pagina oficială de Facebook a Ligii Profesioniste.
Comitetul de Urgență al FRF a schimbat sistemul Ligii 1 vara trecută, când s-a decis mărirea numărului de echipe de la 14 la 16 formații.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 8 ORE
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 9 ORE