La jumătatea lunii martie, Turkmenistan a urmat exemplul altor țări şi şi-a suspendat campionatul. Federaţia de Fotbal din Turkmenistan a ţinut atunci cont de recomandările Ministerului Sănătăţii şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. O lună mai târziu, în ciuda îngrijorărilor observatorilor externi cu privire la situaţia reală a epidemiei de coronavirus în Turkmenistan, campionatul de fotbal din această ţară s-a reluat.
Astfel, în trei foste republicii sovietice se joacă fotbal în prezent: Turkmenistan, Belarus şi Tadjikistan. În Turkmenistan nu s-a confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus, ba mai mult, autoritățile au anunțat că cei care poartă mască în public vor fi arestați și cuvântul CORONAVIRUS a fost interzis pentru ca informațiile despre pandemie să fie pe cât de mult reprimate în această țară.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 9 ORE