La jumătatea lunii martie, Turkmenistan a urmat exemplul altor țări şi şi-a suspendat campionatul. Federaţia de Fotbal din Turkmenistan a ţinut atunci cont de recomandările Ministerului Sănătăţii şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. O lună mai târziu, în ciuda îngrijorărilor observatorilor externi cu privire la situaţia reală a epidemiei de coronavirus în Turkmenistan, campionatul de fotbal din această ţară s-a reluat.
Astfel, în trei foste republicii sovietice se joacă fotbal în prezent: Turkmenistan, Belarus şi Tadjikistan. În Turkmenistan nu s-a confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus, ba mai mult, autoritățile au anunțat că cei care poartă mască în public vor fi arestați și cuvântul CORONAVIRUS a fost interzis pentru ca informațiile despre pandemie să fie pe cât de mult reprimate în această țară.
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 2 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 3 ORE