Explicaţia oficială pentru această decizie stă în consecinţele financiare ale crizei generate de coronavirus, patronii celor porecliţi "monarhii" neavând vreun sprijin din partea autorităţilor pentru a trece cu bine peste această perioadă. Au primit, în schimb, un ajutor substanţial de la edilul din Sinaloa, astfel că acest oraş va fi noua "casă" a clubului, pe termen lung. Mai mult, formaţia îşi va schimba şi denumirea, urmând să figureze în acte drept "Mazatlan FC", anunţă Marca.
Fanii sunt revoltaţi de această decizie, mai ales că Monacras are o istorie bogată, întinsă pe durata a 69 de ani de existenţă. Chiar şi aşa, ei nu pot face nimic, decizia patronilor fiind luată deja.
Fotbaliştii au fost anunţaţi de hotărâre, dar metoda aleasă vine să întregească această poveste bizară. Conducerea s-a folosit de pretextul distanţării sociale şi a comunicat tuturor jucătorilor noile coordante prin celebra aplicaţie Zoom. Totuşi, fotbaliştii au fost liniştiţi cu privire la contractele lor: toţi cei care intră în planurile noului antrenor vor semna noi înţelegeri cu Mazatlan FC. De curând, Pablo Guede (fost la Malaga) a fost demis de pe banca tehnică, astfel că se anunţa un nou capitol pentru formaţia din Morelia, dar nimeni nu anticipa schimbări atât de mari.
Fotbal
VIDEO | Revoluția stadioanelor! Cele mai spectaculoase arene care vor fi construite până în 2025
ACUM 23 MINUTE
Metoda nu e o noutate în sport, în NBA întâmplându-se relativ des astfel de schimbări, însă în fotbal reprezintă un caz izolat.
Oficialităţile din Sinaloa au construit în 2017 un nou stadion, care a costat 500 de milioane de pesos (21 de milioane de euro) şi care acum va fi folosit de Mazatlan FC.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 39 MINUTE
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM O ORĂ