Radrizzani, care a achiziționat 50% din pachetul de acțiuni al clubului din West Yorkshire la începutul anului 2017, ulterior preluând și celelalte 50 de procente deținute de italianul Massimo Cellino, a dezvăluit că a primit, în această vară, trei oferte de parteneriat în privința unei eventuale investiții; una dintre acestea îi aparține Fondului Sportiv de Investiții din Qatar (QSI).
De altfel, QSI, condus de Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la Paris Saint-Germain, a încercat demararea unui parteneriat alături de Leeds United în vara acestui an, însă negocierile nu au fost finalizate cu succes.

Alte două oferte pentru Leeds

Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 6 ORE
De asemenea, Radrizzani a menționat faptul că celelalte două oferte au venit din partea unui fan Leeds United din Statele Unite, respectiv din partea acționarului unui club italian neidentificat.
Într-un interviu acordat publicației britanice The Times, Radrizzani a declarat:
Am fost contactat de 20 de doritori, însă am selectat cele mai bune trei opțiuni. Cât despre opțiunea Fondului de Investiții din Qatar și Nasser, înainte de toate suntem prieteni, am avut o relație bună pentru o lungă perioadă de timp. În al doilea rând, consider că această ofertă reprezintă o posibilitate foarte bună de a concura alături de Manchester City și cred că, pentru fani, este o oportunitate fantastică. Cel de-al doilea ofertant este patronul unui club italian. Alături de un alt club putem crea o sinergie pentru a fi din ce în ce mai competitivi și să țintim către Premier League. A treia ofertă este din partea unui fan Leeds din Statele Unite. Un fan al echipei încă din copilărie și apreciez foarte mult un asemenea suport, chiar și venit dincolo de ocean. Cel mai important lucru pentru mine este să readuc echipa la nivelul de altădată, printre echipele de top ale fotbalului englez | Andrea Radrizzani, patron Leeds

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 7 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 9 ORE