Multe campionate au fost suspendate pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19 pe stadioane, iar multe cluburi se tem deja că vor înregistra pierderi financiare uriașe. Printre echipele aflate în această situație se numără și FC Sion, una dintre echipele cunoscute din campionatul Elveției.
Potrivit presei din Elveția, președintele celor de la Sion a luat o hotărâre drastică: și-a dat afară jucătorii cu cele mai mari salarii, fără să-i anunțe înainte.
La fel ca în majoritatea țărilor din Europa, sezonul din Elveția a fost întrerupt din cauza pandemiei, motiv pentru care cluburile vor avea de trecut peste o perioadă dificilă, din punct de vedere finciar. Drept urmare, președintele Christian Constantin a luat o decizie de ultim moment și, în același timp, extrem de drastică. Blick susține că FC Sion le-a încheiat contractele jucătorilor cu cele mai mari salarii.
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 8 MINUTE

Scrisoarea trimisă de FC Sion către jucătorii săi

Pajtim Kasami, Ermir Lenjani, Xavier Kouassi, Seydou Doumbia, Mickaël Facchinetti, Christian Zock, Birama Ndoye și Alex Song, fostul jucător de la Barcelona, Arsenal și West Ham, sunt cei care au rămas fără echipă.
Potrivit sursei citate, jucătorii au fost întrebați de oficialii clubului dacă sunt de acord cu reducerea salariilor. În timp ce se sfătuiau cu impresarii lor, fotbaliștii lui Sion au fost înștiințați printr-o scrisoare că au fost dați afară.
"Este o situație de forță majoră, în care nu mai suntem responsabili de veniturile clubului. În condițiile date, nu vom mai putea să le oferim un loc de muncă și nici să le suținem munca.", se arată în scrisoarea trimisă de FC Sion.
Imediat după primirea scrisorilor, jucătorii lui Sion au făcut apel la SAFP (Swiss Association of Football Players). Oficialii asociației au completat o cere în care explică faptul că legătura dintre situația de forță majoră și pandemia de coroanvirus este inacceptabilă.
"Ne așteptăm ca aceste acțiuni abuzive să fie retrase imediat și să fie deschisă o discuție cu mai multe variante posibile.", se arată în scrisoarea trimisă de președintele SAFP, Lucien Valloni, către conducerea clubului FC Sion.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM O ORĂ
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 2 ORE