Oficialii lui Dynamo Dresden au publicat un comunicat oficial în care explică ultimele evenimente din cadrul clubului:
În ultimele săptămâni am făcut eforturi uriașe, din punct de vedere al personalului și al logisticii, pentru a respecta restricțiile impuse de autorități. Am încercat să respectăm regulile de igienă și toate măsurile medicale anunțate. În prezent ne aflăm în contact cu cadrele medicale și organizatorii Ligii (DFL) pentru a coordona următorii pași. Nu ne vom putea antrena în următoarele 14 zile. | Ralf Minge, directorul sportiv al lui Dynamo Dresden
Inițial a fost descoperit un singur caz pozitiv printre jucătorii lui Dynamo Dresden, după primul test efectuat. Fotbalistul respectiv a intrat în carantină pe 3 mai. Cei de la Dynamo au fost supuși unui nou set de teste în ziua următoare, însă n-a mai fost descoperit niciun caz, motiv pentru care echipa a revenit la antrenamente.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 29 MINUTE

Dynamo Dresden trebuia să joace pe 17 mai

Planurile formației din Dresden au fost complet date peste cap, după ce a fost testat pozitiv al doilea jucător. Pentru a evita răspândirea coronavirusului, clubul a decis să anuleze antrenamentele viitoare.
Dynamo Dresden trebuia să joace pe 17 mai, în deplasare cu Hannover, însă cel mai probabil meciul va fi amânat. O decizie finală va fi anunțată luni de oficialii Ligii, care vor analiza toate variantele posibile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE