Ajuns la 37 de ani, Maley este abia a treia variantă de portar de la Livingston, iar oficialii clubului nu sunt siguri dacă îl vor mai păstra. Chiar dacă a bifat foarte puține minute pentru formația din Scoția, Maley a primit laudele managerului Gary Holt pentru contribuția sa morală din vestiar.
Prin urmare, oficialii lui Livingston au decis să recurgă la o metodă unică în fotbal, prin care fanii să decidă dacă Maley va primi sau nu prelungirea contractului pentru încă un sezon: un sondaj creat pe contul de Twitter.
Chiar deacă probabil vorbim despre o premieră în fotbal, vă oferim șansa să-i decideți viitorul portarului Gary Maley. Contractul său expiră luna viitoare, așa că vom lăsa la latitudinea fanilor dacă Gary va primi prelungirea înțelegerii. Pleacă sau rămâne? Voi decideți!", au scris cei de la Livingston FC, pe contul de Twitter.
Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM 38 MINUTE

Fanii îl pot "salva" pe portarul lui Livingston

Sondajul care se va încheia diseară a adunat până acum 138.000 de voturi, dintre care 67% au decis ca Maley să rămână la club.
Gary Maley a bifat o singură apariție în stagiunea curentă. Goalkeeper-ul de 37 de ani se află la Livingston din 2018. De-a lungul timpului, scoțianul a mai evoluat pentru Pumpherston, Broxburn Athletic și Cowdenbeath FC, din ligile inferioare scoțiene.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM 3 ORE