Până când conducătorii clubului din Championship vor găsi omul potrivit, pe banca tehnică va rămâne Wayne Rooney, care îndeplinește și rolul de căpitan în teren.
Un lucru uimitor a ajuns astăzi în presa britanică. Pe lista candidaților pentru postul de manager al lui Derby se numără și un copil de 9 ani, pe nume Toby Hall. Micuțul englez este fan înrăit al lui Derby, locuiește la câteva străzi de stadion și a fost deja la interviul de angajare.
Toby a discutat cu președintele Mel Morris și l-a impresionat cu ideile sale. Puștiul i-a explicat oficialului că marea problemă a lui Derby - din cauza căreia echipa se află pe ultimul loc în Championship - este datorată numărului redus de șuturi expediate către poartă.
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 13 MINUTE

Un puști de 9 ani vrea să devină managerul lui Derby

Într-adevăr, Rooney&Co suferă enorm pe faza ofensivă, având numai 5 goluri înscrise în primele 12 etape.
"Sunt pasionat de fotbal, îmi place să creez sisteme de joc, chiar mă pricep destul de bine. Bunicii mei locuiesc la câțiva kilometri de terenul lui Derby. Aș angaja un profesor care să-mi predea în particular și aș putea merge și la meciuri", a spus micuțul Toby.
Chiar dacă este exclus ca Toby să primească o asemenea poziție în cadrul clubului, președintele lui Derby se gândește să-l oprească în staff. Morris consideră că puștiul ar avea multe de învățat de la oamenii mai mari și poate va urma o carieră în fotbal.
Derby a rămas fără manager după demiterea lui Phillip Cocu. Potrivit Mirror, oficialii clubului vor alege dintre următorii 4 antrenori: Eddie Howe, Roberto Di Matteo, Brian McDermott și Nigel Adkins.
Până atunci, Rooney va juca un dublu-rol la Derby: atacant și manager.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 8 ORE