Carl Edwards a devenit vedetă în presa din Marea Britanie, după ce a descoperit din întâmplare un bilet la pariuri, pe care mizase doar jumătate de liră. Pariorul uitase complet de acesta, în fapt nici nu știa exact ce a pariat, având în vedere că șansele de câștig erau minime. Concret, omul nostru a ales învingătoarele din primele ligi ale Angliei și campioana în Spania. Victoria lui City în Premier League a avut cota cea mai mică, dar indicarea lui Norwich campioană în Championship (6) și câștigarea League One și League Two de către Hull (12), respectiv Chelthenham (14) i-au ridicat cota enorm.
Pentru ca pariul său să aibă o valoare și mai mare, în contextul în care miza era infimă, Carl a ales și câștigătoarea din La Liga. A indicat-o pe Atletico Madrid, la o cotă de 10, deși formația lui Simeone pleca cu abia a 3-a șansă, în urma granzilor Real Madrid și Barcelona. Acum, "los colchoneros" sunt la un meci distanță de titlu, trebuind să bată în ultima etapă (sâmbătă), la Valladolid pentru al 11-lea campionat din istorie. Atleti are două puncte avans față de Real Madrid, care o întâlnește pe Villarreal, pe teren propriu, dar are nevoie de un succes, pentru că trupa lui Zidane stă mai bine la meciurile directe.
"Sunt extrem de emoționat, mai ales că uitasem de bilet, e ca un cadou. Am trăit cu sufletul la gură ultima săptămână din Spania. Mai ales că banii aceștia ar veni după o perioadă grea, pandemia ne-a afectat pe toți. Nu am câștigat niciodată o astfel de sumă", a spus Carl Edwards pentru Daily Mail, nu înainte de a face și o glumă pe seama biletului său: "Nu ar fi trebuit să le spun tuturor despre pariul meu, acum cu siguranță că toți vecinii vor veni la mine să îi împrumut".
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2021/05/18/3134890.png
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 2 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE