Messi intenționează să plece de la Barcelona, iar fanii înfocați din toată lumea își imaginează măcar ce ar însemna ca argentinianul să ajungă la echipa lor de suflet. Tim Artmann, un fan al lui Stuttgart, a avut ideea de a organiza o strângere de fonduri pentru această cauză.
Din nefericire, ceilalți fani ai șvabilor nu cred în acest proiect, iar dovada este faptul că la 5 zile de începerea acestei acțiuni suma strânsă este de doar 262 de €. Hartmann s-a pregătit oarecum pentru acest scenariu și a anunțat că dacă suma finală nu va fi strânsă sau Messi va ajunge la un alt club, atunci banii adunați vor fi donați unei organizații caritabile.
https://i.eurosport.com/2020/08/29/2873685.jpg
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19

Viitorul lui Messi se va decide zilele următoare

Evident, este aproape imposibil ca Messi să ajungă la Stuttgart, dar inițiativa fanului respectiv este cel puțin amuzantă și a stârnit o grămadă de reacții pe site-urile de sociale.
Cea mai probabilă destinație a lui Messi este Manchester City, acolo unde argentinianul ar urma să lucreze din nou cu Pep Guardiola. Chiar dacă clubul de pe Etihad este dispus să facă o ofertă foarte mare, situația nu este foarte simplă.
Recent, Liga Spaniolă a anunțat că acea clauza de reziliere în valoare de 700 de milioane de € este încă valabilă, întrucât Messi nu și-a manifestat intenția de a pleca înainte de 10 iunie, așa cum era stipulat în contract.
Messi nu s-a prezentat astăzi la reunirea catalanilor și în zilele următoare tatăl său se va întâlni cu reprezentanții clubului pentru a discuta termenii despărțirii. În cazul în care cele 2 părți nu vor ajunge la o înțelegere va urma o perioadă foarte tensionată, care ar putea să se încheie pe la diferite comisii sau chiar la TAS.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51