Un fan ambițios al lui Manchester United a organizat o strângere de fonduri pentru a încerca să-l aducă pe Jadon Sancho pe Old Trafford în această vară. Având în vedere că fereastra de transferuri din Anglia se închide oficial pe 5 octombrie la ora 23:00, ar fi timp suficient pentru ceilalți fani să contribuie la această inițiativă, care este totuși una imposibil de realizat în realitate. Dovada este suma strânsă până în acest moment, doar 75 de £, în condițiile în care Borussia Dortmund vrea 108 milioane de £.
Matthew Kelley este numele suporterului "diavolilor" care a inițiat acest proiect pe site-ul gofundme.com. Acesta a meționat în descrierea acestei inițiative că strânge bani pentru transferul internaționalului englez, menționând că s-a săturat de incapacitatea oficialilor de pe Old Trafford de a perfecta această mutare atât de mult așteptată de către suporteri.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
"Strâng bani pentru a ajuta clubul Manchester United să-l cumpere pe Jadon Sancho. Apăsați pentru a dona!", a scris fanul pe Twitter cu trimitere la site-ul unde a organizat această strângere de fonduri.
https://i.eurosport.com/2020/08/10/2862579.jpg

TRANSFERUL LUI SANCHO LA MANCHESTER UNITED A INTRAT ÎN IMPAS

Jadon Sancho, care a marcat de 20 de ori și a înregistrat 20 de pase decisive în toate competițiile pentru Borussia Dortmund în sezonul trecut, continuă să fie dorit de echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, dar negocierile au intrat în impas.
Sancho mai are 3 ani de contract cu Borussia Dortmund, iar acest lucru le conferă un mare avantaj nemților în cadrul negocierilor cu Manchester United. Dortmund solicită 108 milioane de £ în schimbul jucătorului, dar clubul britanic nu este dispus să ofere această sumă.
Dortmund intenționează să-și păstreze starul cel puțin încă un sezon, pentru a încerca să lupte la titlu cu Bayern Munchen, iar dacă totuși nu va putea, atunci încearcă măcar să obțină o sumă foarte mare din vânzarea acestuia.
Antrenorul "galben-negrilor", Lucien Favre, a declarat în urmă cu puțin timp: "Planificăm să-l avem pe Jadon Sancho în echipa noastră în acest sezon, decizia este definitivă. Cred că asta răspunde la toate întrebările legate de acest subiect. Vara trecută am ajustat salariul la evoluția performanței lui Jadon. În acest context, am prelungit contractul până în 2023."
Perioada de transferuri încă nu s-a încheiat, dar șansele ca Sancho să ajungă pe Old Trafford în această vară sunt din ce în ce mai mici. În aceste condiții Ole Gunar Solskjaer și-a construit un plan "B" și este de așteptat ca un alt jucător de același profil să ajungă la United în următoarea perioadă.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51