În vârstă de 25 de ani, fostul goalkeeper a decis să renunțe la fotbal, dezamăgit de situația foarte grea din fotbalul românesc și de șicanele care i-au fost puse în ultima perioadă.
"Visul american" a fost ca un magnet pentru el, mergând în SUA pentru a deveni șofer de TIR. În acest moment, nu poate obține permisul, din cauza coronavirus, dar s-a adaptat: după ce a lucrat o perioadă ca șofer de Uber și la o firmă de pick-up truck, acum e "delivery boy".
"Port mască, fac cumpărăturile de la supermarket pentru oameni. Se câștigă foarte bine. Lucrez cum vreau, am mașina mea. De exemplu, dacă nu prind o cursă de cât vreau eu, nu plec de acasă. Eu fac chestia asta de trei săptămâni. Salariul lunar este undeva la 5.000-6.000 de dolari. Pentru mine este ok", a dezvăluit Răzvan într-un interviu realizat de Digi Sport.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM O ORĂ

Petrariu nu mai vrea să audă de fotbal

Dezamăgit de fotbalul din România, Petrariu nu ia în calcul să își reia cariera, deși în SUA a antrenat o grupă de copii și a recunoscut că, până să apară pandemia de coronavirus, mergea regulat cu prietenii să joace.
"Doar fotbal între prieteni, suntem la un campionat de amatori. Eu și Răzvan Cociș, care este și el aici, cu familia. Până să vină nebunia asta, jucam și de două ori pe săptămână. Am fost și antrenor la academia unui român din Vaslui, care este aici. Erau copii până în 12 ani.
Nu, clar nu m-am gândit să mai revin. Aici am descoperit că poți face pe picioarele tale, să depinzi doar de tine, să trăiești fericit și liniștit. La fotbal, nu. Am avut dezamăgirile din țară și m-am scârbit, m-am săturat, mi-a ieșit pe ochi. Acum sunt liniștit, sunt fericit. Dacă vreau să-mi iau liber, îmi iau, nu mă deranjează nimeni", a mai spus fostul portar.
Chiar dacă s-a adaptat destul de bine în Statele Unite, există și momente mai puțin plăcute. Pe vremea când făcea Uber, fostul goalkeeper a dat de un client care l-a șicanat.
"La Uber am dat jos un client. Trebuia să-l duc la aeroport și stătea cu picioarele pe cotieră. I-am spus frumos să-și dea piciorul jos. Și-a cerut scuze, a zis că nu și-a dat seama, dar după două minute și le-a pus iar. M-am dat jos, i-am dat geantă și l-am dat afară. Nu poți să-ți bați joc!", a concluzionat Petrariu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 2 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 11 ORE