Fostul fotbalist italian nu mai are locuință și este nevoit să trăiască pe străzi, în Acerra, un oraș la o distanță de 14 kilometri de Napoli. Situația lui a devenit cunoscută când foștii săi colegi de la Napoli au creat un grup de Whatsapp.
El a postat apoi un videoclip prin care promitea să își revină din situația actuală. ”Am avut grijă de el în mai. În timpul pandemiei de COVID-19. Am încercat să-l ajutăm cu dependența de droguri, dar nu a mers”, a declarat Raffaele Lettieri, primarul din Acerra pentru Gazzetta dello Sport.
”Probabil că l-ar ajuta dacă foștii lui colegi l-ar încuraja, l-ar face să să se simtă mai important”, a concluzionat el. Puzone a fost un membru important al echipei lui Napoli care a câștigat titlul în Italia în 1987.
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM 33 MINUTE
Puzone era apropiat de Maradona în perioada aceea. Conform ziarului Il Mattino, cei doi au avut o prietenie strânsă, mai ales în afara terenului, unde de multe ori petreceau nopțile peste măsură. Maradona a fost foarte afectat după ce a ratat un penalty împotriva celor de la Toulouse însă faptul că Puzone a fost acolo să îl ajute în acea perioadă a contat mult.
Puzone, care acum are 57 de ani, s-a retras din fotbal după sezonul 1996/1997. El a mai jucat la Cavese, Catania sau AC Spezia.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM O ORĂ