Fostul fotbalist italian nu mai are locuință și este nevoit să trăiască pe străzi, în Acerra, un oraș la o distanță de 14 kilometri de Napoli. Situația lui a devenit cunoscută când foștii săi colegi de la Napoli au creat un grup de Whatsapp.
El a postat apoi un videoclip prin care promitea să își revină din situația actuală. ”Am avut grijă de el în mai. În timpul pandemiei de COVID-19. Am încercat să-l ajutăm cu dependența de droguri, dar nu a mers”, a declarat Raffaele Lettieri, primarul din Acerra pentru Gazzetta dello Sport.
”Probabil că l-ar ajuta dacă foștii lui colegi l-ar încuraja, l-ar face să să se simtă mai important”, a concluzionat el. Puzone a fost un membru important al echipei lui Napoli care a câștigat titlul în Italia în 1987.
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM 33 MINUTE
Puzone era apropiat de Maradona în perioada aceea. Conform ziarului Il Mattino, cei doi au avut o prietenie strânsă, mai ales în afara terenului, unde de multe ori petreceau nopțile peste măsură. Maradona a fost foarte afectat după ce a ratat un penalty împotriva celor de la Toulouse însă faptul că Puzone a fost acolo să îl ajute în acea perioadă a contat mult.
Puzone, care acum are 57 de ani, s-a retras din fotbal după sezonul 1996/1997. El a mai jucat la Cavese, Catania sau AC Spezia.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 10 ORE