UPDATE: Poliția din Liverpool a dat în această dimineață detalii despre circumstanțele în care Andre Wisdom a fost atacat. Fundașul dreapta a primit o lovitură de cuțit în zona capului, pentru ca apoi să fie înjunghiat în spate. Jaful a avut loc în jurul orei 4.30 a.m., iar forțele de ordine au dezvăluit că nu a fost vorba de un singur tâlhar, așa cum s-a speculat inițial, ci de 4 indivizi, toți cu fața acoperită de măști. Wisdom a fost deposedat de ceasul de la mână, înainte ca răufăcătorii să se facă nevăzuți.

Știrea inițială

Premier League
Liverpool a depășit-o pe City: are cel mai scump lot din lume. Pe ce loc sunt Barca, Real sau Bayern
ACUM 8 ORE

După ce a jucat pentru Derby County sâmbătă, Wisdom s-a întors în Toxteth, Liverpool, pentru a-și vizita rudele. La plecare, în drum spre mașină, acesta a fost atacat de un tâlhar. Fundașul dreapta a fost înjunghiat, apoi a fost dus de urgență la spital. Din fericire, starea sa este stabilă și se află în afara oricărui pericol.

Derby a confirmat incidentul, într-un comunicat de presă. "Clubul nostru confirmă că Andre Wisdom a fost victima unui jaf. A suferit răni care au necesitat internarea în spital. Poliția din Merseyside investighează incidentul, iar clubul nostru depune toate eforturile pentru a fi alături de Andre și familia sa", notează formația din Championship.

Cine este Andre Wisdom?

Produs al Academiei lui Liverpool, Wisdom a debutat pentru "cormorani" în 2012, sub comanda lui Brendan Rodgers. Actualul tehnician de la Leicester i-a oferit debutul într-o partidă de Europa League, disputată în Elveția, cu Young Boys, scor 5-3 pentru englezi (foto). Fundașul dreapta a fost atunci titular și chiar a marcat. Evoluția foarte bună i-a adus mai multe meciuri ca titular în Premier League în următoarele săptămâni, deși avea doar 19 ani. Inclusiv o prezență din primul minut în Merseyside Derby.

Din sezonul următor, oficialii de pe Anfield au decis să îl împrumute, pentru a avea ocazia să evolueze constant și să crească. În perioada 2013-2017 a fost împrumutat la Derby County, WBA, Norwich și Red Bull Salzburg, înainte de a fi transferat definitiv acum 3 ani de Derby County, formație la care evoluează și în prezent.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1351x521:1353x519)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Record absolut al lui Thiago Alcantara, la debutul pentru Liverpool
ACUM 10 ORE
Premier League
După transferul lui Diogo Jota, Liverpool vinde un jucător la Wolverhampton
IERI LA 12:38