Spania a devenit azi a doua cea mai afectată țară din lume, după Statele Unite, în ceea ce privește virusul COVID-19. Autoritățile au anunțat 124,736 de cazuri, peste Italia, cu o rată a mortalității de apoximativ 10 % (11.814 pacienți au încetat din viață). Toți duc o luptă contra-cronometru pentru a încetini răspândirea coronavirus, iar Esteban Granero se folosește de tehnologie pentru a da o mână de ajutor.
În prezent la Marbella, formație de liga secundă, mijlocașul deține o companie bazată pe inteligență artificială. El a explicat cum și-a mobilizat resursele pentru a lupta împotriva coronavirus și a fi util oamenilor din Spania.
"Lumea are o problemă mare şi noi trebuie să folosim toate resursele ca să oprim pandemia, să creăm soluţii şi să implementăm resurse pentru a rezolva problema. Trebuie să reuşim să luăm cele mai bune decizii în ceea ce priveşte momentul ieşirii din carantină în siguranţă. Şi trebuie să vedem cum să fim mai bine pregătiţi pentru probleme similare.
Romanian Liga I
Feyenoord și-a luat "adio" de la Man! Olandezii anunță că românul e ca și transferat la altă echipă
04/04/2020 LA 13:00
Cu datele oficiale furnizate de autorităţi, am produs, în timp record, nişte modele care sunt la dispoziţia tuturor celor care vor să le folosească. Astfel, putem anticipa dacă o regiune e aproape de colaps. Sportul şi tehnologia sunt domenii mai noi decât medicina, iar eu sunt mândru că pot da o mână de ajutor, indiferent de preţul efortului depus", a spus Granero, conform Marca.

Cine este Esteban Granero

În vârstă de 32 de ani, mijlocașul este un produs al Academiei lui Real Madrid, ajungând la clubul din capitala Spaniei încă de la 9 ani.
A trecut pe la toate grupele de copii și juniori, apoi a fost împrumutat la Getafe (2007-2009), înainte de a primi o șansă pe Bernabeu.
A strâns în cei trei ani în care a îmbrăcat tricoul primei echipe a Realului (2009-2012) 67 de partide, trecându-și în palmares un titlu (2011-2012), o Cupă (2010-2011) și Supercupa Spaniei (2012).
În ultima stagiune la Real, a evoluat tot mai puțin, Mourinho transferându-l pe Coentrao, pe care l-a folosit foarte mult în linia de mijloc, deși lusitanul era la origine fundaș stânga. În consecință, mijlocașul spaniol a ales să plece și s-a transferat la QPR pentru 10 milioane de euro. Nu s-a adaptat în Anglia, și după doar un sezon a revenit în La Liga, evolând pentru Real Sociedad și Espanyol.
În paralel, și-a dezvoltat o afacere de succes, iar în iarnă, când a rămas liber de contract s-a gândit să se retragă din fotbal și să se dedice exclusiv businessului. A primit însă o ofertă de la Marbella, din liga secundă, și a considerat că e încă suficient de tânăr încât să își continue cariera de fotbalist profesionist, deși e limpede că are un viitor promițător în domeniul afacerilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 7 MINUTE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM O ORĂ