O nouă tragedie în Italia, după ce acum două săptămâni un jucător al Atalantei a încetat din viaţă.
Joseph Bouasse, fotbalist care în iarnă a sosit la Cluj pentru a da probe la "U" şi-a pierdut viaţa. Informaţia a fost confirmată de clubul din capitala Italiei.
"AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno şi este aproape de cei dragi ai săi în aceste momente grele", a fost mesajul echipei.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 17 MINUTE

Fostul jucător al Romei a dat probe la "U"

Sosit în 2016 la Roma Primavera, Bouasse a fost chemat un an mai târziu la prima echipă. Nu a dat randamentul scontat şi a fost împrumutat la Vicenza.
În 2019, contractul cu AS Roma a expirat, iar mijlocaşul a sosit în România, unde a dat probe de joc la "U" Cluj. Părţile nu s-au înţeles, iar Bouasse s-a întors în Italia, unde spera să îşi găsească un nou angajament.
El se afla chiar în capitala Italiei în momentul stopului cardiac şi, deşi medicii au intervenit rapid, nu a mai putut fi salvat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 3 ORE
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 4 ORE