Fostul jucător de la naționala Ghanei a șocat lumea cu declarațiile sale. Marquaye, care are 65 de ani și a evoluat pentru naționala țării africane, a declarat pentru postul de radio Starr FM că jucătorul lui Manchester United știe adevărul, însă a precizat că nu a oferit aceste declarații pentru a deveni faimos sau a obține bani.
”Rashford este fiul meu și el știe asta, chiar dacă nu ne-am mai văzut de mai mulți ani. La început a fost furios pentru că el crede că l-am abandonat, dar nu asta s-a întâmplat. Acum toți vor să știe detalii. Dar nu sunt genul de persoană care să caute cea mai ușoară modalitate de a face bani sau a deveni faimos. Doar voiam să fiu sincer și ca toată lumea să știe că Rashford are rădăcini în Ghana”, a declarat el.
Oficial, Rashford, internațional englez, este fiul jamaicanului Joseph Rashford și a lui Melanie Rashford, originară din Saint Kitts and Nevis, însă mama sa l-a născut în Wythenshawe, o localitate de lângă Manchester, în Anglia. Totuși, declarațiile făcute de Boye Marquaye, care locuiește în prezent în Marea Britanie, infirmă aceste informații.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 38 MINUTE
Michael Boye Marquaye a și postat pe Facebook recent, scriind: ”Toată lumea ar trebui să ia în serios legătura între un fiu și un tată, e o dragoste care nu dispare niciodată. Scopul meu este să-l protejez și să mă rog pentru el pentru a-mi prezerva moștenirea. Voi fi nervos dacă va spune cineva că vreau bani. Nu am nevoie de bani. Am nevoie de dreptate, dragoste și adevăr”.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 2 ORE