Australianul George Thimotheou şi-a făcut debutul pe 18 mai 2019 împotriva lui Stuttgart. Dar bucuria sa nu a fost de lungă durată. S-a accidentat în meciul de debut, iar Schalke l-a vândut în Belgia la Zulte Waregen. Nu a reuși tsă se integreze la noua echipă şi a fost trimis împrumut la Western United, o echipă din Australia.
Dar ce era mai rău abia avea să vină. O valvă de la inima lui Thimotheou se deteriora rapid, iar fotbalistul de 21 de ani era nevoit să se opereze.
În timpul unui antrenament pentru Western United a primit veştile rele. „Mi-au spus că nu o să mai pot să joc niciodată. Ştiam că aveam probleme la inimă, dar nu mă gândeam că e vorba de ceva atât de sever. Prima reacţie a fost să fiu trist, dar apoi m-am simţit uşurat. Dacă rămâneam în Belgia puteam să mor pe teren. Puteam să mor în drum spre casă.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2020/07/18/2851797.jpg

George Thimotheou a revenit miraculos

După operaţia pe inimă, cea mai probabilă opţiune pentru George Thimotheou era retragerea din fotbal. Totuşi, tânărul australian continuă să spere la o revenire pe terenul de fotbal. „Sunt acum în cea mai bună formă în care am fost vreodată.. Şi Thimotheou nu speră doar la o întoarcere pe iarbă, are ambiţii mai mari decât înainte. Visează să ajungă la Real Madrid.
Mediafax
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 8 ORE