Australianul George Thimotheou şi-a făcut debutul pe 18 mai 2019 împotriva lui Stuttgart. Dar bucuria sa nu a fost de lungă durată. S-a accidentat în meciul de debut, iar Schalke l-a vândut în Belgia la Zulte Waregen. Nu a reuși tsă se integreze la noua echipă şi a fost trimis împrumut la Western United, o echipă din Australia.
Dar ce era mai rău abia avea să vină. O valvă de la inima lui Thimotheou se deteriora rapid, iar fotbalistul de 21 de ani era nevoit să se opereze.
În timpul unui antrenament pentru Western United a primit veştile rele. „Mi-au spus că nu o să mai pot să joc niciodată. Ştiam că aveam probleme la inimă, dar nu mă gândeam că e vorba de ceva atât de sever. Prima reacţie a fost să fiu trist, dar apoi m-am simţit uşurat. Dacă rămâneam în Belgia puteam să mor pe teren. Puteam să mor în drum spre casă.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 32 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/07/18/2851797.jpg

George Thimotheou a revenit miraculos

După operaţia pe inimă, cea mai probabilă opţiune pentru George Thimotheou era retragerea din fotbal. Totuşi, tânărul australian continuă să spere la o revenire pe terenul de fotbal. „Sunt acum în cea mai bună formă în care am fost vreodată.. Şi Thimotheou nu speră doar la o întoarcere pe iarbă, are ambiţii mai mari decât înainte. Visează să ajungă la Real Madrid.
Mediafax
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM O ORĂ
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 2 ORE