În vârstă de 39 de ani, Buffel s-a retras anul trecut, însă a fost un jucător extrem de talentat, care din păcate nu a părut că și-a atins niciodată potențialul maxim. Cu toate acestea, în perioada în care a evoluat la Rangers, jucătorul care a strâns 36 de selecții în naționala Belgiei a adus un dinamism deosebit în ofensiva scoțienilor.
Buffel a fost coleg cu Alex Rae două sezoane, iar acesta din urmă crede că fostul său coechipier și Ianis Hagi au multe lucruri în comun. Ambii sunt deficitari la capitolul fizic, dar compensează acest neajuns cu o știință deosebită a jocului. Extrem de creativi și inteligenți în joc, aduc ceva în plus pentru orice echipă, impresionând mai ales din punct de vedere estetic.
"Îmi amintește de Thomas Buffel atunci când a ajuns la Rangers", a explicat Rae pentru Scothish Sun, pentru ca apoi să îl lăude pe român. Fostul mijlocaș nu are vreun dubiu: chiar dacă Rangers traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, efortul de a-l cumpăra definitiv de la Genk se justifică pe deplin, mai ales că e vorba de doar 5 milioane de euro: "Cred ca a avut impact și a făcut diferența de când a fost adus. Dacă au bani, clar trebuie să-l cumpere. N-a impresionat din punct de vedere fizic, însă are o tehnică foarte bună. Eu unul l-aș transfera cu siguranță".
Bundesliga
Gotze și-a anunțat plecarea de la Dortmund! Mijlocașul german s-ar putea reuni cu Klopp la Liverpool
10/04/2020 LA 08:03

Rangers nu știe sigur dacă va activa clauza de transfer definitiv pentru Ianis Hagi

Conform surselor Football Insider, situația fianciară a clubului a fost afectată de pandemia de coronavirus iar abordarea pentru transferurile din vară s-a schimbat, acest lucru incluzând și contractul lui Ianis.
Rangers nu a fost convinsă privind activarea opțiunii de a-l achiziționa permanent pe Ianis când împrumutul său expiră în iunie. Situația financiară a clubului complică și mai mult o eventuală achiziție.
Rangers a anunțat luni seara că întreg lotul, managerul, stafful și directorii executivi au căzut de acord să își amâne salariile pentru următoarele trei luni din cauza faptului că nu mai există venituri pentru club. Astfel, scoțienilor le-ar fi dificil să achite cele cinci milioane de euro stipulate în contract pentru achiziționarea definitivă a lui Hagi. Astfel, scoțienii ar putea încerca să renegocieze cu Genk pentru a-l lua definitiv pe Ianis, dar la un preț mai mic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09