Messi i-a luat prin surprindere pe toți marți seara, după ce a trimis un comunicat oficial către club prin care își anunță dorința de a se transfera în altă parte încă din această vară. Argentinianului îi expiră contractul cu formația la care a ajuns în 2000 anul viitor și a refuzat până acum toate ofertele de prelungire.
Fanii au ieșit în stradă, cerându-i demisia președintelui Bartomeu, și se speculează că inclusiv tactica lui Messi are darul să îl forțeze pe președinte să plece încă de acum. Concret, sud-americanul ar fi un mare susținător al lui Victor Font, adversarul principal al lui Bartomeu la alegerile din martie, acesta promițând public că îl va aduce pe Xavi antrenor și că îl va include și pe Puyol în noul proiect.

Bartomeu, susținut din tabăra adversă

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 14 ORE
Chiar dacă Bartomeu se află sub asediu la Barcelona, președintele clubului catalan și-a găsit un susținător neașteptat. Josep Maria Bartomeu este tratat caoaia neagră” a clubului de pe Camp Nou, crede fostul președinte al lui Real Madrid, Ramon Calderon: “Să te regăsești pe scaunul de președinte e foarte greu. E mult mai greu decât își imaginează oamenii că e. Sunt foarte mulți critici și când lucrurile merg bine, toată lauda merge către jucători și staff. E normal ca președintele să fie oaia neagră. Președintele e acuzat pentru că nu a reușit aducerea unui jucător sau că a lăsat un jucător să plece, un jucător pe care fanii îș consider important pentru echipă.
Nu-mi place asta. Nu am informații ca să analizez situația de la Barcelona, dar cred că Bartomeu a fost un președinte bun. Din cee ace văd și din ce știu despre el, cred că este un bun președinte. E foarte complicat, mai ales acum când echipa pierde, după acea înfrângere umilitoare cu Bayern. Fanii nu iartă. Ca toți președinții de cluburi, Bartomeu a căutat cea mai bună variantă pentru club. Orice a făcut sau a zis, sunt sigur că a fost spre binele clubului pe care-l reprezintă”.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 16 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 20 ORE