Herminio Menendez este numele afaceristului care reprezintă fondul de investiții interesat de cumpărarea lui Dinamo. Discuțiile cu Ionuț Negoiță pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni sunt avansate, iar spaniolii sunt gata să rezolve problemele financiare de la club.
Mai mult, aceștia intenționează să o readucă pe Dinamo în lupta pentru cupele europene și vor să aducă pe bancă un nume important din fotbalul spaniol.

Vor antrenor un fost secund de la Real Madrid

Cupa Mondială FIFA
Qatarul vrea ca toți fotbaliștii de la mondialul din 2022 să fie vanccinați! Care e poziția FIFA
ACUM 20 MINUTE
AntenaSport anunță cu Jose Maqueda este numele celui dorit ca antrenor la Dinamo. Acesta a jucat pentru Real Madrid între 1988 și 1993, și apoi a fost antrenor secund la Real Madrid, Levante și Celta Vigo alături de Juan Ramon Lopez Caro. L-a însoțit pe acesta și în România în 2010 când au pregătit-o pe FC Vaslui.
După experiența din Liga 1 la Vaslui, Maqueda a devenit antrenor principal, pregătind echipe precum Al Ittihad, Al-Shoalah, Al-Fateh, Al-Masry și, din nou, Al Ittihad.
Maqueda a fost propus și la CFR Cluj în urmă cu 2 ani, după ce a plecat Dan Petrescu, însă oficialii campioanei l-au ales pe Edi Iordănescu.
Ioan Andone, cel care le-a făcut legătura spaniolilor cu Ionuț Negoiță, este convins că Dinamo va urca pe podium în sezonul viitor dacă tranzacția va fi finalizată.
M-a întrebat dacă accept și eu i-am spus că pentru binele lui Dinamo, da. Pentru tot ce îi trebuie acum are banii necesari. Să ia licența, ăsta e primul punct, să plătească datoriile din urmă și din vară să ia 5-6 jucători noi, ca la anul să poți să te bați la primele trei locuri
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM 32 MINUTE
Fotbal
Karim Benzema, peste atacanții de sute de milioane de euro, Erling Haaland și Kylian Mbappe
ACUM 37 MINUTE