”Sincer, nu cred că Lionel Messi se potrivește intensității din Anglia. Nu îi place să fie ținut sau să fie lovit de jucători. În Spania, el este protejat. Ar fi o plăcere pentru fanii englezi să îl vadă, dar nu văd de ce un club precum Manchester City l-ar transfera pe Messi la 32 sau 33 de ani. Nu este Cristiano Ronaldo, ar eșua în Premier League. Ronaldo este un monstru, dar, la 32 de ani, Messi mai are doua un an sau doi de jucat la cel mai înalt nivel”, a declarat Emmanuel Petit.
Recent, Lionel Messi a avut un conflict cu directorul sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, iar în presă s-a vehiculat că fotbalistul argentinian ar putea părăsi clubul catalanilor.
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM 26 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM 2 ORE