”Sincer, nu cred că Lionel Messi se potrivește intensității din Anglia. Nu îi place să fie ținut sau să fie lovit de jucători. În Spania, el este protejat. Ar fi o plăcere pentru fanii englezi să îl vadă, dar nu văd de ce un club precum Manchester City l-ar transfera pe Messi la 32 sau 33 de ani. Nu este Cristiano Ronaldo, ar eșua în Premier League. Ronaldo este un monstru, dar, la 32 de ani, Messi mai are doua un an sau doi de jucat la cel mai înalt nivel”, a declarat Emmanuel Petit.
Recent, Lionel Messi a avut un conflict cu directorul sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, iar în presă s-a vehiculat că fotbalistul argentinian ar putea părăsi clubul catalanilor.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 5 ORE