Fostul internațional al Arabiei Saudite, în prezent jucător la Al-Nassr FC, Fahd Al-Harifi, a fost arestat în weekend la cererea procurorului general al țării.
Al-Harifi a postat un mesaj vineri prin care critica restricțiile impuse de Minister pe perioada pandemiei de coronavirus, inclusiv suspendarea primei ligi de fotbal.

Arestat pentru mesajul postat

Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM O ORĂ
Fahd Al-Harifi a criticat-o și pe echipa rivală din campionat, Al Hilal, cea care este antrenată de Răzvan Lucescu: "Cu toate aceste cuvinte și declarații, nu exclud revenirea campionatului. Al Hilal este obișnuită să primească orice, chiar dacă este vorba despre viață sau moarte".
Al-Harifi a sugerat astfel că Al Hilal este favorizată de decizia Ministerului, echipa lui Lucescu Jr fiind aproape de câștigarea titlului, având 6 puncte peste Al-Nassr. Conform Middle East Monitor, cei de la Al Hilal au făcut o plângere care a dus la arestarea jucătorului.
Al-Harifi nu a fost însă încarcerat decât pentru câteva ore. Postarea incriminată a fost ștearsă de pe rețelele de socializare, fiind înlocuită cu un mesaj prin care își cerea scuze pentru mesajul inițial: "Au existat persoane care au înțeles altceva și de aceea am șters postarea și îmi cer scuze pentru că nu mi-am făcut punctul de vedere clar cu frazele corecte" a postat jucătorul.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM O ORĂ
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ