Fostul internațional al Arabiei Saudite, în prezent jucător la Al-Nassr FC, Fahd Al-Harifi, a fost arestat în weekend la cererea procurorului general al țării.
Al-Harifi a postat un mesaj vineri prin care critica restricțiile impuse de Minister pe perioada pandemiei de coronavirus, inclusiv suspendarea primei ligi de fotbal.

Arestat pentru mesajul postat

Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
Fahd Al-Harifi a criticat-o și pe echipa rivală din campionat, Al Hilal, cea care este antrenată de Răzvan Lucescu: "Cu toate aceste cuvinte și declarații, nu exclud revenirea campionatului. Al Hilal este obișnuită să primească orice, chiar dacă este vorba despre viață sau moarte".
Al-Harifi a sugerat astfel că Al Hilal este favorizată de decizia Ministerului, echipa lui Lucescu Jr fiind aproape de câștigarea titlului, având 6 puncte peste Al-Nassr. Conform Middle East Monitor, cei de la Al Hilal au făcut o plângere care a dus la arestarea jucătorului.
Al-Harifi nu a fost însă încarcerat decât pentru câteva ore. Postarea incriminată a fost ștearsă de pe rețelele de socializare, fiind înlocuită cu un mesaj prin care își cerea scuze pentru mesajul inițial: "Au existat persoane care au înțeles altceva și de aceea am șters postarea și îmi cer scuze pentru că nu mi-am făcut punctul de vedere clar cu frazele corecte" a postat jucătorul.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE