Didier Lamkel Ze a fost trimis la echipa secundă a celor de la Antwerp în luna octombrie, din cauza problemelor comportamentale. Din acel moment, atacantul camerunez a făcut presiuni la adresa conducerii să îl lase să plece gratis la o altă echipă, dar oficialii nu au fost de acord.
Potrivit presei din Belgia, Lamkel Ze este dorit de Panathinaikos Atena, echipa antrenată de Ladislau Boloni. Românul a antrenat-o pe Antwerp până în mai 2020 și îl cunoaște foarte bine pe atacantul de 24 de ani, care își dorește și el să colaboreze din nou cu tehnicianul român.
În ultima perioadă, camerunezul a postat pe site-urile de socializare fotografii şi videoclipuri ale clubului din capitala Greciei şi imagini în care apare îmbrăţişându-se cu Boloni, în speranța că oficialii grupării belgiene vor ceda în cele din urmă.
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 2 MINUTE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Văzând că șefii lui Antwerp sunt de neînduplecat, Lamkel Ze a recurs la un gest extrem, care a creat mare vâlvă în Belgia. Mai exact, atacantul s-a prezentat la antrenamentele echipei a 2-a într-un tricou al lui Anderlecht, una dintre rivalele din campionat ale celor de la Antwerp. Evident, jucătorul nu a fost lăsat să intre astfel îmbrăcat în sediul clubului, dar a fost suficient pentru a se crea un mare scandal.

Lamkel Ze, amenințat de fanii lui Antwerp

Imaginile au făcut înconjorul presei internaționale, dar în același timp i-au înfuriat pe fanii lui Antwerp, care l-au amenințat pe atacant. Poliția a reacționat instantaneu și monitorizează atent situația.
"Nu putem spune multe despre asta, dar cert este că am detectat ameninţări la adresa lui după evenimentele din ultimele zile. Prin urmare, monitorizăm situaţia îndeaproape", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Antwerp, citat de lesoir.be.
Ulterior, camerunezul și-a cerut scuze, menționând că rămâne la dispoziția clubului: "Trebuie să mă înţelegeți, am multe în minte în acest moment. Vreau să-mi cer scuze faţă de club şi faţă de fani, pentru că sunt fantastici şi m-au susţinut întotdeauna. Nu este uşor pentru mine în acest moment. Cu toate acestea, rămân la dispoziția clubului. Dacă noul antrenor are nevoie de mine, voi fi prezent", a spus Lamkel Ze.
Lamkel Ze a fost crescut de Lille, dar nu a apucat să joace pentru prima echipă, fiind vândut în 2016 la Niort. După 2 ani în Ligue 2, atacantul a ajuns la Antwerp în schimbul a 1 milion de €, contractul său fiind valabil până în 2023. Pănă acum, atacantul a jucat 69 de meciuri pentru echipa belgiană, marcând 11 goluri și oferind 9 pase decisive.
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM 36 MINUTE
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 2 ORE