Mijlocașul de 24 de ani a primit o interdicție de a conduce timp 16 luni luna trecută după ce a intrat cu mașina într-o cafenea pentru ca apoi să fugă de la fața locului. Acum fostul jucător de la Liverpool a dezvăluit prin ce momente grele a trecut și a afirmat că regretă acțiunile sale.
”Vreau să îmi cer scuze pentru acțiunile mele recente și să explic circumstanțele comportamentului meu. Momentan mă aflu la un centru de reabilitare și cred că cu ajutorul potrivit sănătatea mea mintală se poate îmbunătăți și mă pot concentra pe a deveni o persoană mai bună în urma acestor decizii greșite”, a afirmat Ibe pentru The Telegraph.
”Deși mi s-a interzis să conduc, am fost ulterior oprit de poliție fiind la volan iar acum voi fi pedepsit pentru această eroare”, a continuat el.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 9 ORE
Fostul jucător de la Liverpool a afirmat: ”Aș vrea ca celelalte persoane care suferă de probleme cu sănătatea mintală să caute ajutor. Sănătatea este cea mai importantă și mă concentrez pe a deveni mai bun înainte să mă gândesc la fotbal”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 11 ORE