În vârstă de 75 de ani, legenda fotbalului argentinian a fost internat pe 24 martie la Madrid, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. El a avut în trecutul recent și pneumonie, fiind considerat un pacient cu risc ridicat și pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Din fericire, evoluția sa a fost favorabilă, iar acum a fost externat și e în afara oricărui pericol.
Lucrurile puteau să ia însă o turnură nefavorabilă, după ce Gatti, care nu a fost conștient în niciun moment în ce pericol se află, a refuzat să își ia pastilele prescrise.
"Am luat pastilele și le-am aruncat. Asistentele au observat asta și au chemat un medic. Mi-a spus că sunt aproape de a muri. L-am întrebat dacă glumește și mi-a zis că acest lucru se poate întâmpla în orice moment", a dezvăluit Gatti pentru "El Chiringuito".
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM 3 ORE

Gatti, de la o extremă la alta

Dacă la început a tratat totul foarte superficial, discuția cu doctorul l-a adus pe fostul mare portar în extrema cealaltă, fiind foarte speriat de situația în care se află.
"Când teama te prinde, devii mult mai slab. Nu este o glumă, acest virus e extrem de periculos. În plus, să fii izolat atât de mult timp te macină psihic, te înnebunește", a mai spus fostul goalkeeper.
Gatti nu a avut șansa să joace în Europa, dar a evoluat pentru două dintre cele mai mari formații din America de Sud: River Plate și Boca Juniors. Alături de aceasta din urmă, a cucerit de două ori Copa Libertadores, în 1977 și 1978.
Ca să înțelegem exact cât de mare a fost Gatti, trebuie spus că în 1982 acesta a fost desemnat cel mai bun fotbalist argentinian, după trei ani în care titlul acesta mersese către legendarul Diego Maradona.
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818725.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 3 ORE
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 4 ORE