Un fotbalist în vârstă de doar 16 ani a semnat primul său contract de profesionist cu Benfica Lisabona. Este vorba despre Miguel Constantinescu, un puști născut și crescut în Portugalia, care are origini românești.
Tânărul, care evoluează la Benfica de aproape 10 ani, i-a impresionat pe lusitani, care au decis să-i ofere un contract de profesionist.
Fotbalistul, care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, a reușit în acest sezon, în campionatul de tineret al Portugaliei, să înscrie 4 goluri în cele 13 apariții pe teren.
Ligue 1
PSG "detonează bomba" pe piața transferurilor: oferă 120 de milioane de € pentru un atacant de clasă
12/05/2022 LA 13:23
Citește și:
După ce a semnat cu Benfica, românul s-a arătat încântat și determinat să facă o figură frumoasă în continuare. "Sunt foarte mândru să semnez primul meu contract de profesionist cu acest club grozav. Sunt aici de ani buni și vreau să rămân și mai mult. E un sentiment pe care nu-l pot explica.
Mă face să vreau să muncesc și mai mult, să mă dedic și să-i fac pe oamenii de aici să fie mândri. Clubul mi-a arătat încredere și vreau să răsplătesc asta. Toți juniorii vor să ajungă la nivel profesionist", a declarat Miguel Constantinescu, potrivit site-ului oficial al celor de la Benfica.
Din fericire pentru România, puștiul care are dublă cetățenie a ales să joace deocamdată pentru naționala tricoloră. Până acum, el a fost convocat și a evoluat de două ori pentru echipa U17 a României.
Premier League
Erik ten Hag vrea doar 3 transferuri la Manchester United! Jucătorii doriți de antrenorul olandez
26/04/2022 LA 07:49
Liga Campionilor UEFA
Klopp, supărat pe televiziuni! De ce crede că este dificil ca Liverpool să realizeze cvadrupla
13/04/2022 LA 14:39