Potrivit reprezentanților Julien's Auctions, câștigătorul licitației a plătit 71.875 de dolari pentru a pleca acasă cu medalia câștigată de naționala Franței, la turneul din Rusia. Momentan nu se cunoaște numele fotbalistului care a scos la licitație prestigioasa medalie.
"Vândută în schimbul sumei de 71.875 de dolari - o medalie de aur câștigată de un jucător din naționala Franței la Cupa Mondială din 2018.", au scris cei de la Julien's Auctions pe contul de Twitter.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 4 ORE

Franța, dublă campioană mondială

În 2018, Franța a devenit campioană mondială, pentru a doua oară, după o finală câștigată împotriva Croației, scor 4-2. Mandzukic (autogol), Griezmann, Pogba și Mbappe au marcat pentru naționala pregătită de Didier Deschamps, în timp ce Perisic și același Mandzukic au punctat pentru croați.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 6 ORE