Fotbalul din Bolivia a primit mai multe lovituri tragice în ultimele zile după ce un fotbalist de 25 de ani, președintele unui club și un manager au decedat, toate cazurile fiind legate de infecția cu coronavirus.
Deibert Frans Roman Guzman, cel care juca la echipa din divizia secundă, University of Trinidad, a decedat după mai multe săptămâni de spitalizare.
Tatăl jucătorului, Belizario Roman, fost președinte al clubului, și-a pierdut la rândul său viața din cauza infecției, la fel ca și unchiul Luis Carmelo Roman, cel care era manager la echipa Deportivo Perejique.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM O ORĂ
Cei trei proveneau din statul Beni, unul dintre cele mai afectate din Bolivia din cauza coronavirusului. Conform presei locale, cei 3 locuiau în aceeași casă alături de soția și cele 2 fiice ale jucătorului de 25 de ani.
Deibert Frans Roman Guzman jucase la naționala de juniori a Boloviei și a evoluat în trecut la echipa de primă ligă, Nacional Potosi.
Președintele Federației de Fotbal din Bolovia a transmis un mesaj de condoleanțe după ce Guzman a devenit primul jucător de fotbal din această țară care pierde lupta cu coronavirusul.
Bolivia a înregistrat până acum 8.387 de cazuri de COVID-19 și 293 de decese cauzate de virus.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM O ORĂ
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM O ORĂ