”În opinia mea trebuie să fie anulat sezonul, mie mi se pare destul de clar. I-aș acorda titlul lui Liverpool, îl merită. Au jucat un fotbal incredibil în acest sezon. Ei sunt cea mai bună echipă, evident. Nu cred că are sens să tot reprogramăm tot impul”, a declarat Holebas petnru Sky Sports.
Opțunea anulării sezonului pare, însă, una foarte puțin probabilă. Premier League ar putea pierde un miliar de lire sterline, dacă sezonul 2019-2020 nu se va relua. Directorul executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal din Anglia a spus că mai multe cluburi ar putea să dispară. Totuşi, ultimele informaţii indică destul de clar faptul că sezonul se va relua.
Criza provocată de epidemia de coronavirus a afectat şi cel mai bogat campionat de fotbal din Europa. Premier League ar putea pierde un miliard de lire sterline, în cazul în care sezonul 2019-2020 nu s-ar mai relua. În plus, fotbalul din Anglia s-ar putea lovi şi de alte efecte secundare.
Premier League
Trei jucători din Premier League, convocați la următoarea acțiune a naționalei Argentinei
ACUM O ORĂ
Cluburile din Premier League au primit un ajutor nesperat, în plină pandemie de coronavirus. Deşi niciun meci nu se poate juca de aproximativ o lună, formaţiile din prima ligă engleză au primit o parte din viitoarea tranşă din drepturile tv, pentru a trece mai uşor peste perioada dificilă.
Astfel, cluburile din subsol vor încasa în această săptămână câteva milioane de euro, în timp ce Liverpool, lideul la zi, va obţine aproximativ 20 de milioane de lire. Fără îndoială că nu s-ar fi ajuns la un astfel de acord dacă nu existau semnale clare că actuala stagiune va continua, în momentul în care criza generată de coronavirus va fi depăşită.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Pep Guardiola, prima reacție după înfrângerea de la Paris: "Golul lui Messi a fost fantastic"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție din tabăra Realului, după eșecul incredibil cu Sheriff Tiraspol, în Champions League
ACUM 2 ORE