Cândva un atacant extrem de prolific la FC Porto, Jackson Martinez tocmai a început o carieră de artist în țara sa natală, Columbia. Martinez a semnat în ianuarie un contract pe 2 sezoane cu Portimonense, dar accidentările repetate la gleznă l-au determinat să renunțe la fotbalul de mare performanță și în luna august a rămas liber de contract.
De atunci s-a întors în Columbia și, conform Sport Bible, își petrece timpul cântând muzică hip-hop cu tematică creștină. Aceasta era o pasiune mai veche a columbianului și se pare că talentul nu îi lipsește deloc, săptămâna trecută lansând chiar un videoclip la ultima sa piesă, intitulată "Escucha".
În urmă cu 2 ani, Martinez și-a lansat și primul său album, alcătuit din 7 melodii. Numele albumului a fost "No Temeré", ceea ce înseamnă "Nu mă voi teme".
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33

Atletico Madrid i-a plătit lui Porto 35 de milioane de € pentru Martinez

Jackson Martinez a început fotbalul în Columbia, la Independiente Medellin, club de la care a plecat apoi în Mexic, la Jaguares. Acolo a fost descoperit de FC Porto, care l-a adus în Europa în 2012, plătind în schimbul său 8 milioane de €.
În cei 3 ani petrecuți în Portugalia, Martinez a jucat 136 de meciuri în toate competițiile, înscriind 92 de goluri și dând 13 pase decisive. În ultimul sezon la Porto (2014-2015) columbianul a marcat de 7 ori în 8 meciuri în Champions League, iar Atletico Madrid a plătit în schimbul său suma de 35 de milioane de €.
La Atletico nu s-a adaptat prea bine, înscriind doar 3 goluri în 22 de meciuri jucate pentru echipa lui Diego Simeone. După doar un sezon pe Wanda Metropolitano, atacantul a fost vândut în China, dar Atletico nu a ieșit deloc în pierdere, încasând 40 de milioane de € de la Guangzhou Evergrande.
Nici în China nu a rupt gura târgului și din 2018 a fost împrumutat la Portimonense, în Brazilia, echipă cu care a semnat pe 2 ani în luna ianuarie a acestui an, dar accidentările i-au grăbit retragerea. Martinez a declarat recent că și-ar dori să-și încheie cariera la clubul său de suflet, Independiente Medellin, dar până acum nu s-a materializat nimic, astfel că fostul atacant se concentrează pe o carieră de artist.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
19/09/2021 LA 06:45