O partidă din prima divizie din Belarus a fost amânată după ce jucătorii celor de la FC Minsk au fost plasați în carantină! Belarus este singura țară unde fotbalul a continuat pe timpul pandemiei de coronavirus.
Dacă la începutul pandemiei președintele țării, Alexander Lukashenko, spunea despre virus că este "o psihoză", Belarus are acum 24.000 de cazuri confirmate și 130 de decese din cauza virusului.

Jucătorii lui FC Minsk, în carantină

Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Federația de Fotbal din Belarus a anunțat amânarea partidei dintre FC Minsk și Neman Grodno ce urma să aibă loc pe 15 mai după ce mai mulți jucători ai echipei gazde sunt suspecți de COVID-19.
Atacantul celor de la FC Minsk, Ognjen Rolovic, vorbea luna trecută despre faptul că fotbalul continuă în Belarus în timp ce în toate celelalte țări sezonul a fost suspendat.
"Este o nebunie faptul că suntem singurii care mai joacă. Se comportă ca și cum nu ar fi ceva important, că nu ar trebui să ne temem. Este o mentalitate ciudată de parcă dacă te temi de situație nu ești bărbat" spunea jucătorul.
Federația nu a anunțat când se va disputa partida iar clubul nu a anunțat dacă jucătorii au fost testați pentru COVID-19 și câte cazuri există la club.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ