CSA Steaua luptă pentru promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc, dar viitorul clubului, dacă va ajunge acolo unde vor suporterii, e legat de un patron. Pentru că, odată cu Liga a 2-a, clubul nu mai poate funcționa sub tutela Armatei. Regulamentul permite transformarea cluburilor de drept public în cluburi de drept privat, iar în momentul în care CSA Steaua va ajunge în Liga a doua se poate transforma într-un club de drept privat și va putea promova mai departe în Liga 1.
Fanii visează la un investitor serios, cu un proiect occidental, iar acesta ar putea fi adus în prim plan de Ștefan Voloșeniuc. Vechi fan al roș-albaștrilor, acesta ia în calcul o astfel de variantă, deși pentru moment e concentrat pe ce are de făcut la FC România, echipă din liga a 8-a engleză.
"Eu sunt fan Steaua. Am crescut cu acest club. Adică, a fost pentru mine o emblemă. Nu știu acum care este situația, știu că este în Liga 3. Poate, într-o zi, ajungem să cumpărăm Steaua. Nu știu, vedem. Poate peste 5 ani, cine știe? Acum vreau să văd de FC România. Vreau sa fie o chestie de mândrie pentru toată comunitatea românească, să se bucure toți că sunt români", a spus Voloșeniuc pentru PRO X.
Cupa Mondială FIFA
În ce condiții se califică Argentina în optimile Cupei Mondiale! Polonia nu are voie să câștige
ACUM 19 MINUTE

Cine este Ștefan Voloșeniuc, noul sponsor de la FC România

Ștefan Voloșeniuc este originar din România și s-a mutat în Marea Britanie în 2007 pentru a lucra ca muncitor înainte de a-și începe propria afacere "SF Stefan", care este acum una dintre cele mai mari și de succes companii de inginerie civilă din Londra și chiar din Anglia.
Acesta a declarat că a luat decizia de a ajuta clubul românilor din Marea Britanie (FC România), tocmai pentru că și el a fost ajutat în afacerea sa de comunitatea românească de acolo și se simte dator să întoarcă această favoare acum, când echipa acestora traversează un moment foarte greu.
"Am avut sprijinul multor români din Londra când am început să pun bazele la compania "SF Ștefan", așa că este foarte bine să-i poți susține pe alții. Motto-ul companiei noastre este "We Build To Last", așa că pare o potrivire foarte bună și naturală, că vom lucra cu Ionuț și echipa sa la FC România, deoarece au arătat prin rezultatele și reputația lor că sunt foarte dedicați și merită să aibă un viitor lung și de succes. O frază pe care am învățat-o cu mult timp în urmă este că toți putem face lucruri mici, dar cu o mare dragoste și uniți putem face ceva măreț și așa a fost cazul și săptămâna aceasta", a menționat Ștefan Voloșeniuc, acum ceva timp, pentru Eurosport.
FC România a fost fondată în 2006, la inițiativa unui grup de români stabiliți în Marea Britanie și a evoluat la început în Sunday League, cel mai de jos nivel din fotbalul britanic. Ulterior echipa cu sediul în Cheshunt a progresat și acum evoluează în Divizia Centrală de Sud a Ligii Isthmian.
750.000 lire a investit Ștefan Voloșeniu în FC România, astfel încât clubul să își continue activitatea
Fotbal
Transfer dublu la Manchester United după plecarea lui Cristiano Ronaldo
ACUM 35 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Declarația lui Scaloni după prima victorie din Qatar: "Așa trăiesc argentinienii! E greu de înțeles"
ACUM O ORĂ